![]() |
|
DVB-T na SlovenskuNo tak Towercom už objednal technológiu zo zahraničia (zrejme), teda už aj kompresný štandard by mohol byť známy. Inak nevie niekto od koho si Towercom objednal tú technológiu a by ma zaujímalo, že či použije pri komerčnej prevádzke i pôvodnú technológiu, ktorá sa využíva teraz pri pilote, v Maďarsku nasadili úplne novú, oni od roku 2001 už mali pilot, oficiálne DVB-T tam začalo 1.12.2008 a prešli z MPEG-2 (pilot) na MPEG-4. |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
@JohnCenaDJasne, tušil som to, ale Kékes na K44 a K69 chytíš podľa mňa, čoskoro sa to rozbehne, už neoficiálne v novembri by sa malo, oficiálne prvého decembra. |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: DVB-T na Slovenskuna hrochoti ti to zatial staci, nie ? vyckat treba chlapci |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
mjamriskamano staci,jasne,pocuj nevies poradit antenu na tv13,na zlepsenie signalu,mam sirokopasmovu |
JohnCenaD
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 95 |
![]() |
|
RE: DVB-T na Slovenskuvysiela tusim na 51. kanali, cize nejaku yaginu na tento kanal + nejaky nizkosumovy selektivny predzosilnovac naladeny iba na 51. kanal. stoji to zato investovat do prijmu pre sledovanie tejto televizie ??? |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |