![]() |
|
Optibox HD 2CI CX PVR - Babui - recenze.Ahoj, jaká byla testovací TV, a jak porovnání s 7710CI CX - čtečka-Conax- uni ?!?!?. Je uni jako uni s CRW, nebo uni bez CRW - POZOR co kupujete a zda to se píše je pravda. Dík. R^ :bigeyes: |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE:Optibox HD 2CI CX PVR - Babui - recenze.Ahoj,TV byla 2x plasma Samsung a LCD LG, které slouží jako monitor k PC, čtečka UNI je až po alternativním softu a co jsem testul, tak to byly všechny československé karty a fungovalo mi i Irdeto. Čtenář Lopro, tedy jeho táta je sním za "ty peníze" maximálně spokojen (plasma Panasonic) Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
RE:Optibox HD 2CI CX PVR - Babui - recenze.Taktiez sa pridavam k spokojnym uzivatelom. Mam ho pripojeny uz nejaky piatok na Samsung LE40B530 a myslim ze ani plazma by nehodila lepsi obraz. V uni-citake SKYlink, v CI modul CRW s Gital, vsetko spale OK.Programy sa nemozu moc rychlo prepinat lebo obcas zamrzne alebo vypadnu HD programi. Inak odozva je super, nahrava/prehrava tiez uplne v pohode. Dnes uz je vsak dobra altrenativa napriklad v Fergusom HD 200 Ariva. |
ivovi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
re:Včera jsem si s tím Optiboxem také chvilku hrál.Cryptoworks úplně v pohodě,rychlé dekódování jako u Fergusonu řady HF.Líbí se mě i ten display.Jinak v SD řadě CX PVR Ready od včerejška testuji náplň 1.94 .První dojem-Cryptoworks se zrychlil.Dnes budu zkoušet sdílení.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
![]() |