![]() |
|
O něčem jiném - Tvorba stránek.Zdravím pánové, chtěl bych se zeptat jestli neznáte nějakou fakt dobrou stránku na tvorbu webu (zdarma, i placenou). Zatím sem pouze na estrankách. byl sem na web node, a webgarden.Moje stránka. www.fcporto-news.estranky.cz, ale chtěl bych časem přejít jinam a udělat nějakej větší prijekt o tomto portugalským klubu. |
ASRady
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
RE: O něčem jiném - Tvorba stránek.závidím ti tvoje starosti. já mám web taky na estránkách a spokojenost! R^Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: O něčem jiném - Tvorba stránek.Jo tak není to špatné, ale víš co chtěl bych to rozšířit, více možností a tak, ted mám neplacenou verzy, a brzo přejdu na placenou. Jen bych potřeboval něco lepšího po grafické stránce. |
ASRady
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
RE: O něčem jiném - Tvorba stránek.Já si dělám stránky na Adobe Design Premium CS4 a šoupnutý je mám prozatím na www.ic.czjen ukázka připravovaného webu http://htpc-obchod.ic.cz/index1.html |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
ASRadyskus na www.webovastranka.cz . Najprv si zadaj názov stránky a samo ťa vyzve na registráciu. Stránka je zadarmo do 1 GB,je tam však plno reklamy. Fotky a súbory max. do 50 Mb. nezabudni uviesť platný email ,kam ti príde aktivácia. Čo sa týka designu stránok máš na výber asi 12 . Príjemnú zábavu.Pijem rum, lebo sa hovorí , kto pije rumček,ten má rozumček. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: O něčem jiném - Tvorba stránek.a pralinky neeeee? |
netace
![]() |
|
@oneeeeerum sa pije len za zial vraj :))) |
quick123
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 248 |
![]() |
|
RE: O něčem jiném - Tvorba stránek.Pamatujte, jaké stránky, taková se předpokládá úroveň služeb. Třeba u netace bych nekoupil ani volant, který je jinak vidět ze všech stran.Kdo je kdo a co je co.
|
Janik
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 618 |
![]() |
|
@Janiksorry, je to jenom náčrt |
netace
![]() |
|
RE: O něčem jiném - Tvorba stránek.www.webnode.cz - možnost vlastní domény 2. řádu, množství šablon, možnost vkládání vlastní grafiky, statistika...Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 1 197 |
![]() |
|
![]() |