![]() |
|
Sevisní kód na H5500 ?Zdar na FÓRU. Nevíte prosím někdo sevisní kód na HUMAXE 5500? Vrátil jsem se právě od starších manželů, kteří tento přístroj zdědili a nemohu jim tam naladit nové programy. Budtě tak dobří a pokud to někdo víte, tak předem díky. Ještě bych tam na otočku zajel a dodělal bych jim to nastavení. Já jsem měl ten postup kdysi někde zapsaný, ale kde je ... Díky Všem. |
Ládys
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 305 |
![]() |
|
RE: Sevisní kód na H5500 ?Servisním modem myslíš to 4místné šíslo, které tě pustí do menu skenování? To je volitelné heslo. Zkus 4x nulu, pokud to nepůjde, flešni znovu firmware. Další možnost je vložit hotový setting. |
Hujer
Registrace: 4/2004 Příspěvků: 948 |
![]() |
|
RE: Sevisní kód na H5500 ?na status v menu, potom cervene zelene zlte modre a ok ale rychlo po sebe |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
Sevisní kód na H5500 ?Hujer a Satan, díky chlapi. Zkusím to zítra dopoledne. Dnešní den byl dost náročnej. Zítra odpoledne jdu do "Domova Důchodců" instalovat 80x SetTopBoxy, to bude taky "fuška". Tak dobrou a ještě jednou DÍKY. |
Ládys
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 305 |
![]() |
|
H-5500ked prehras fimware nic neporiesis , pri naharavani setingu fore v tabulke tools ,options a tam niekde precitas pin |
manesman
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
![]() |