![]() |
|
Porucha dual hyundai digiBol som u znamych,ktorym sa nedari zohnat montera digi na opravu.Primarna cast cez scart ide ok,na sekundarnej casti cez modulator je obraz velmi posunuty a s pruhmi cez obrazovku(skoro nic nie je vidiet,ale obcas naskoci obraz normalne).Otazka znie-je to chyba prijimaca(modulatora) a dôvod na reklamaciu?Skusane na dvoch tv-porucha tv vylucena,koax skusany iba pôvodny(nemal som u seba iny),ale koaxom to urcite nebude. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
RE: Porucha dual hyundai digineni mi jasne ktora je primarna a ktora sekundarna cast prijimaca zeby s primaru bola napajana scart 220v |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 789 |
![]() |
|
RE: Porucha dual hyundai digiTaky jsem to jaksi nepochopil s tím primárem a sekundárem v stb.(Ale na reklamaci to je)Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: Porucha dual hyundai digiNeni to spravne vyjadrenie,ale primarna cast je cast s tunerom,z ktoreho po spracovani v obvodoch stb ide video signal cez scart(primarny aj preto,lebo stb je u tv so scartom) a vystup sekundarnej casti ide z druheho tunera po spracovani z modulatora po koaxe.(primarny-prvy,hlavny;sekundarny-druhy,druhotny,vedlajsi). |
Kasr
![]() |
|
Zkusilbych pokud druhá TV není moc daleko-propojit AV kabelem z výstupu Scart nebo cinch do druhé TV.Určitě bude obraz lepší než přes ten modulátor,kde je naopak nejhorší. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Porucha dual hyundai digiAsi jste to ještě nikdy neviděli. Odhlas a pohřbi do sklepa. Nikdo si proto už nejspíš nepřijde.. ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
to:hoboJá bych vůbec nic nezkoušel,ten ksindl jim vrátil,koupil 2 přijímače s CW a koukal na Astru 23E.Namontoval jsem stovky satelitů ale podobný křáp je snad jen Strong.Upozorňuji,že je to můj názor a nikomu ho nevnucuji.PavelPE |
PavelPE
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 72 |
![]() |
|
Jistěo tom,že je to křáp není pochyb,ale když už to má tak bych to propojil přes AV a nikdy ne přes modulátor-to je dost špatné-i když u toho jejich obrazu je to vlastně diskutabilní. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Porucha dual hyundai digiTen dual ma iba jeden scart-pre tych,co nevedia,o com je rec.Podobne je na tom aj opticum multiroom,ale ten nema nic spolocne so spolocnostou prevadzkujucou digi tv(az na emu). |
Kasr
![]() |
|
RE: Porucha dual hyundai digimíval dva ,co pamatuju |
lucifer75
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 72 |
![]() |
|
RE: Porucha dual hyundai digilepší odkaz na fotku jsem nenašel. určitě jsou dva , protože jsem vždycky přehazoval scarty a kontroloval jestli už je aktivovaná karta. když jsem pro ně montoval.:(( |
lucifer75
![]() |
|
RE: Porucha dual hyundai digihttp://www.digitv.ic.cz/viewtopic.php?f=15&t=350&sid=a322cb8d77ec82394d75105c9b2c7f77 |
lucifer75
![]() |
|
RE: Porucha dual hyundai digipokud to dá přes přes scart,bude čumět na to samé co má vedle |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Porucha dual hyundai digiAj keby mal 100 scartov,alebo cinch cez cvbs,tak je to irelevantne,lebo druha tv je daleko od stb a majitelia nechcu aj tak nic dokupovat.Aj tak im za chvilu konci zmluva,dealer ktory im to montoval uz to nerobi a ked som im povedal,ze s reklamaciou budu mat problemy a po skonceni zmluvy aj s vratenim,tak neveriacky krutili hlavami. |
Kasr
![]() |
|
![]() |