![]() |
|
Inverto Black UltraPo delším odkládání jsem nakonec koupil na test Inverto Black Ultra a i když jsem tomu moc nevěřil, že bude viditelně lepší než např. Smarty, tak se zdá překvapivě přesně tak kvalitní, jak se o něm někdy píše. Jasný a viditelný zlepšení se dá pozorovat, když je příjem na hraně. Je to asi tak v kategorii rozpadající se obraz vs. stabilní signál na hraně. Tohle je pro nás, co se ženeme za takovýma prkotinama "viditelný a jasný zlepšení" a takhle to my amatéři popisujeme (jelikož nemáme měřák). A hlavně se zdá mnohem vyváženější, že zvládá dobře obě polarizace. Jinak frekvenční průběh to bude mít asi stejnej, jako starší obyčejný LNB od Inverta (např. 401SST) - zkoušeno na nižších frekvencích (Astra 2D) - ale s tím rozdílem, že je tam prostě určitej zisk navíc a lepší vyváženost H/V. Takže tip, jestli sháníte kvalitní LNB. Nejedná se o reklamu.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
@vortimondVčera jsem nastavoval Prodelin 1,8M na A2D a z asi šesti konvertorů byl nejlepší příjem na starý MTI AP8-XT2. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 941 |
![]() |
|
RE: Inverto Black Ultraten mám ve sbírce taky a není špatnej. ze začátku jsem ho dost vychvaloval. potom smart a starší sérii inverta. ale tohle je fakt dost dobrý, i když pochopitelně už tam asi není moc prostoru na nějaký velký a výrazný zlepšení, tak se jim to daří posunout jednou za čas zase o něco dál.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Inverto Black Ultrakupte si twiny, jsou lepsi nez singl, vyzkouseno a otestovano.Nesetrit!!!! R^ |
docdoutnik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 881 |
![]() |
|
RE: Inverto Black Ultraale přijdeš o výhodu toho extrémně dlouhýho krku. výborně se hodí pro experimentování s různýma vzdálenostma od odrazný plochy paraboly. to je další přednost toho LNB.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |