![]() |
|
pirátská kabelovka - vit. zprávičkyNapříklad společnosti HBO Česká republika způsobil pirátským šířením programů škodu ve výši okolo 230 tisíc korun....A jakou škodu jim způsobuje Digi, když už třetím rokem vysílá HBO po celé evropě prakticky FTA :))) :laughing: Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 763 |
![]() |
|
pirátská kabelovka - vit. zprávičkyA myslíš, že Digi za šíření programů platí? Jestli mají rumunskou platební morálku, tak to vidím bledě..... :)) :))No a k šikulkovi: Dobrej přivýdělek...a není sám, takových zlatokopů už jsem viděl na inzertních serverech několik...prodám zařízení na příjem 40-ti programů doživotně zdarma za 5000 i více. No tučná pokutka by neuškodila i jim.... :-/ Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 441 |
![]() |
|
RE: pirátská kabelovka - vit. zprávičkyTakových je!!! A koukám 80 spokojených klientů ho prásklo. muheheheheheAž nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: pirátská kabelovka - vit. zprávičkyna digi mikdo nema je treba ale uznat ze sou mezi nama sikulove. :))) |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 557 |
![]() |
|
RE: pirátská kabelovka - vit. zprávičkyTo si moc rád zjistim o koho jde. :)))V Budějovicích jsou samý borci. A to neni ještě všechno, co ruka zákona odhalila... On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: pirátská kabelovka - vit. zprávičkyTus,fajni,precizni,vyborni az vynikajici synci.Takych synku meni malo! |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
hdpeNěkdy ti popíšu, co jsem na vlastní oči viděl v jedné budějovické speciálce.To byl byznys... :8) On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: pirátská kabelovka - vit. zprávičkyjednou si popisoval, jak si tam lidi nosej prijimace a oni jim za kilko nacvakaj novy klice, nebo tak neco. nebo uz vymysleli neco lepsiho ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: pirátská kabelovka - vit. zprávičkyPřitlač, jsi z levnýho kraje... :)))On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: pirátská kabelovka - vit. zprávičkyTo jsou chytrý lidi, to se mi líbí, tak takto se vydělává pánové :)) R^ |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: pirátská kabelovka - vit. zprávičkyAle jo, když jim za ti blbci platí.Já pouze obdivuji tu jejich odvahu, na zdi jim visí zarámovanej živnostenský list... Sám bych se asi pozvracel. :((( On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: pirátská kabelovka - vit. zprávičky...živnostenský list a Klaus... |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
RE: pirátská kabelovka - vit. zprávičkyv jedne specialce na lidicke tride prepisuji kody bratru za 200kc a kdyz chces poradit tak je to za 500kc to je velky zlodej. ;P :zombie: :dead: :scared: |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 557 |
![]() |
|
imageKdyby alespoň ty rady za něco stály, co?Pořádnou anténu tam taky nekoupíš. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: pirátská kabelovka - vit. zprávičkyTo ani mě nenapadlo, že já blabec, když jsem to pro něhoho dělal, jsem mu musel říct kde má vzít klíče |
netace
![]() |
|
re allAle tam někdo nekšeftoval s nějakejma klíčema!!!! :fuming: To je krapet větší průser.To je právě o tom jak kdosi dobře napsal(juzek) R^ že si vzít paušál ža něco je blbě.Z 80 rodin se najde expert kterej ho píchne když nezaplatí a on mu smázne řádek.Samo sebou v dobré víře že zaplátí!!! :laughing:Slibem nezarmoutíš,ačkoliv ti to nikdo neudělá lépe než já ti to slíbím!!!!
|
binladin2
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 236 |
![]() |
|
RE: pirátská kabelovka - vit. zprávičkyAle jakým způsobem :razz: |
netace
![]() |
|
re netaceNechápu jak to myslíš.Jak to měl po technické stránce.Slibem nezarmoutíš,ačkoliv ti to nikdo neudělá lépe než já ti to slíbím!!!!
|
binladin2
![]() |
|
@binladin2Jakým způsobem - jednoduše nechce se mi platit, ale dívat se chci a jelikož ty mi to nechceš pustit, tak tě prásknu. To je přístup některých lidí, kteří nepřemýšlí RvTechnická stránka této věci je velice jednoduchá, stačí pokud umíš trošku programovat a máš veřejnou IP. Pak stačí lidem dát linuxový stb s RJ45. Něco ti jede z karet a něco emulací. |
netace
![]() |
|
re netaceJo ty to vysvětluješ mě :))) Tak to jsme si nerozuměli,ale vzhledem tomu že psali že to měl v interní síti tak předpokládám že měl box(třeba DM 7000 skylink.cs link)a dm 500 upc prímo v místě samotmého inkriminované místa.Odpadá problém pevné IP u serveru)u nekterých poskytovatů internetu to ani nelze,(přenos)různé mikrovlnky atd.Pokud nejel nějakou optiku.Taky daleko spolehlivější a stabilnější systém.Slibem nezarmoutíš,ačkoliv ti to nikdo neudělá lépe než já ti to slíbím!!!!
|
binladin2
![]() |
|
RE: pirátská kabelovka - vit. zprávičkyBer to ze srandy, vím, že se mám ještě co učit, ale kdo se v těch nicích má vyznat. Když už tu je někdo 4 roky a ptá se na primitivní věci |
netace
![]() |
|
re netaceJasná páka,ahoj R^Slibem nezarmoutíš,ačkoliv ti to nikdo neudělá lépe než já ti to slíbím!!!!
|
binladin2
![]() |
|
RE: pirátská kabelovka - vit. zprávičkyAle pod pojmem kabelovka jsem si představoval něco jiného než sharing.Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
netacejak píšešPak stačí lidem dát linuxový stb s RJ45. Něco ti jede z karet a něco emulací. :laughing: A o tom to je. Vždy se najde spokojený klient, který ví kde to nahlásit. A jsi tam kde ta zpráva! Podlosti jsou staré jako lidstvo Rv Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: pirátská kabelovka - vit. zprávičkyJe to tak, není co dodat |
netace
![]() |
|
![]() |