![]() |
|
konvertor pre ofset parabolu do kovosat stredovejskusal niekto umiestit konvektor pre ofset parabolu do paraboli kovosat 120 stredovej?????? ja som vcera montoval a z druzice thor som dosiahol 75 as 78 db na vsetkych programou pouzil som ten najlacnejsi prijimac opticum 4060cx ako aj konvertor |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 789 |
![]() |
|
RE: konvertor pre ofset parabolu do kovosat st...Funfovat to urcite bude ale pripravis se zbytecne cca o 25 procent zisku anteny.Urcite se vyplati koupit prirubovy konvertor. Studovat muzes tady:http://www.dxsatcs.com/content/vyber-vhodneho-lnb-pre-antenu-kovosat-120-cm |
paran
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
RE: konvertor pre ofset parabolu do kovosat st...Jeste bych dodal ze pri cene 360,-CZK za prirubovy konvertor je opravdu skoda ubirat potencial teto skvele anteny. |
paran
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
RE: konvertor pre ofset parabolu do kovosat st...ahoj pouzij bud prirubovej mti 0.6db nebo invacom 0.3db.vzdy s originalnim nebo upravenym /doladenym /ozarovacem pro vyssi frekvence jirka jablonec |
vanspeed
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 575 |
![]() |
|
RE: konvertor pre ofset parabolu do kovosat st...Když odešel LNB z Kovosatky tak jsem to taky zkoušel s ofset LNB a fungovalo to ale je tam problém s uchycením.Tak jsem to vyřešil tak,že LNB je nyní složeno z části z ofset a z části středového LNB.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 099 |
![]() |
|
Taky mám MTI 0.6dBUž asi 10 let. Kdysi jsem s tím lovil NTV za Sesatu s polarizační deskou. Desku už dávno nepoužívám, teflonový klobouček z feedhornu už taky odešel k pánu a konvertor stále jede a jede. Je fakt, že jedou i další 3 obxčejné v 80-ce offset i s popraskanými klobouky. Prostě, až to klekne, tak budu měnit R^ Je fakt, že dneska bych do Kovosatky už asi koupil nějakej ten Invacom za 1k. |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE: konvertor pre ofset parabolu do kovosat st...Ano, ozařovač s vlnovodem původní, a na to nabastlená elektronika včetně anténních sond z off-set LNB. Já to tak měl pár let, a po vyladění to fungovalo velmi dobře. Jenže jsem odfláknul utěsnění, a tak do toho po nějaké době začalo týct. A konvertor udělal papá a zradil.:-D |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
![]() |