![]() |
|
Jaké máte zkušenosti s platbou přes trvalý příkaz?Chtěl bych se zeptat jaký máte zkušenosti s platbou přes trvalý příkaz u aktivace programové nabídky CS LINK? Přemýšlím o tom, dosud sem aktivovatl balíček Total (předtím Géčko) přes dobíjecí kupóny. Programy naskočili do 10 minut. |
ASRady
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
RE: Jaké máte zkušenosti s platbou přes trvalý...v pohodě pokud ti nevadí že převod trvá 3 pracovní dny cca |
markriz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 268 |
![]() |
|
RE: Jaké máte zkušenosti s platbou přes trvalý...No to by nevadilo. Asik do toho pudu. |
ASRady
![]() |
|
SupercashOsobně mám radši aspoň relativní anonymitu, takže příští týden poprvé použiji Supercash u Sazky. |
Chercheur
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 486 |
![]() |
|
markriz MUSÍM ZADAT TRVALÝ PŘÍKAZ?Udělal sem na stránkách CS link platku přes účet. Po zadání mého čísla účtu mi to ukázalo přehled zákazníka a tam je uvenedeno Total/SIPO znamená to že si musím zadat trvalý příkaz ve své bance, nebo tu částku 290 kč automaticky z toho účtu každý měsíc bude CS LINK stahovat? |
ASRady
![]() |
|
Máte tu někdo s tím zkušenost?Viz reakce nade mnou.Jestli mám jít do banky a dát trvalý příkaz. díky za odpovědi. |
ASRady
![]() |
|
RE: Jaké máte zkušenosti s platbou přes trvalý...Já mám účet u ČS a trvalo to asi týden takže nyní provádím platbu kartou je to rychlé a jednoduché |
hondalee
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
RE: Jaké máte zkušenosti s platbou přes trvalý...Trvalý příkaz je příkaz na pravidelně se opakující se platby ! To snad aktivace karty není ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
![]() |