Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

mux Včelná

tak máme 22.10.2009 a včelná stále nejede plný výkon?
ti si dávají na čas.
2 saxon - jinak jak jsi psal v jiném příspěvku o tom Pradědu - tak ten chytám pravidelné tak 1x týdně - stabilně- rds Orion, E2 S Morava apod.
to je masakr, že to dolítne až sem.

basslicke
Registrace: 4/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: mux Včelná

Stále čekají na koncový stupeň z Itálie.

Spíš jim hledej dva subjekty na zbytek kapacity do MUXu.

Dnes jsem dělal DVB-T v Kalištích za Třebotovicemi a Včelná ani omylem. Jak jsem Ti řekl, v Ledenicích nečekej úspěch.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

@basslicke

Praděd je svářečka - nic jiného se nedá ani čekat, když jsou vysílací antény umístěny někde okolo výšky 1600m.n.m....
Zvláště v Polsku je to dost (ne)oblíbený vysílač, protože se dá poslouchat klidně i 200km daleko do rovinatého PL vnitrozemí.

125/140cm = (80E - 37,5W), 95/105cm = (36E L/R), 2x LNB Invacom, Color Super 92 Emme Esse, Teroz 434. Pokud chcete přežít doktorské studium, nesmí se váš školitel nikdy dozvědět, že vůbec existujete.

D2MAC
Registrace: 8/2004

Kráľova hoľa má tiež ohromný dosah, v Debrecene sa dá počúvať i s RDS (taktiež Dubník), nemám overené v praxi, ale túto infošku mám od maďarského DX-kára. Tu v BB krá K.h. samozrejme s RDS.

PeterHumax
Registrace: 3/2007

Jj, i u nás ve Frenštátě p.R. se dá vysílač Poprad - Kráľova hoľa většinou poslouchat, Stereo a RDS podle počasí - no a taky podle ucpanosti VKV pásma...
Tuším, že anténní systém je ve výšce přes 2000m.n.m.

125/140cm = (80E - 37,5W), 95/105cm = (36E L/R), 2x LNB Invacom, Color Super 92 Emme Esse, Teroz 434. Pokud chcete přežít doktorské studium, nesmí se váš školitel nikdy dozvědět, že vůbec existujete.

D2MAC
Registrace: 8/2004

je to tak páni... Královka i Dubník jsou žárovky jak (nevhodné slovo) ;-) asi jako Kojál, Praděd apod...

davidkriz
Registrace: 8/2009

@basslicke

Ještě jednou.
http://www.uloz.to/2730058/vcelna.rar

Protože to, co otiskli na di.iz.ne není mapka pokrytí.
Bohužel to od nich asi tak 20 webů převzalo.
Až na jediný - parabola.cz.

Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)

mirasat
Registrace: 10/2006

Já jsem zas valil, když jsem v autě ve Zlíně na Jižních Svahách poslouchal rádio Černá Hora.

CES
Registrace: 4/2007

ČH na 87,8 tu valí ;-) Já ji naladím v UH co to vysílá, víc jak 10 let. On ten Sucháč není malý kopec (1000m)... shodou okolností jsem tam o víkendu byl. Když to tady nemá přirozené nepřátele ve formě lokálních překrývačů, tak to dostřelí. I když 1kW není moc...

davidkriz
Registrace: 8/2009

Saxon

moc diky.
tady v Ledenicich jsem ztracenej.
mne tu ani netukne fajn z CB na 101.9 fm, pritom treba i ve Volyni ho chytnu.
dokonce jsem ho chytil i v Horazdovicich - coz je 75 km od CB
a u nas - 12 km od CB ani rana

basslicke
Registrace: 4/2009

To už tak býva, tu v južnej časti mesta (Banská Bystrica - Zvolenská cesta a blízke okolie) hrá na niektorých miestach pekne bez šumu Frekvence 1 na 104.5 z Kojálu ! (bez RDS) Inde v meste ani ťuk, na 104.5 už hrá pri centre slabo HIT FM z Prievidze, príjem realizovaný cez autorádio.

PeterHumax
Registrace: 3/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra