![]() |
|
Comag SL100HD - zamrzání obrazuPo instalaci přijímače mám tento problém.HD programy DiscoveryHD,Brava,FilmboxHD a HistoryHD v pravidelném intervalu asi osmi vteřin na chvíli zamrznou.Ostatní HD programy jdou OK.Signál mám dobrý,parabola nastavena od profíka.Mohl by tento problém způsobovat cryptoworks modul nebo verze softwaru v přijímači?Mám červený modul Irdeto. |
stromecek
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: Comag SL100HD - zamrzání obrazuprave tento modul nic moc. vyskusat iny. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
RE: Comag SL100HD - zamrzání obrazuak nepomôže zmena modulu, tak nainštaluj soft S2_E166, ktorý stále používam aj napriek novším verziám, pretože práve HD programy Discovery a Brava idú spoľahlivo len s týmto softomniekedy stačí na skvalitnenie obrazu, dať si na nos okuliare
|
rogi
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 167 |
![]() |
|
RE: Comag SL100HD - zamrzání obrazuTak problém je vyřešen,zkusil jsem cryptoworks modul Technisat s papričkou a vše jede jak má :))) A díky za odpovědi. |
stromecek
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: Comag SL100HD - zamrzání obrazuHned som na Comagu so software S2_E187 vyskusal modul Diablo so softom Underworld 186 + kartu Skylink a skutocne obraz na uvedenych staniciach uz nezamrza. V module Cryptoworks od SCM to robilo to co s tym cervenym Irdetom. Cize toto je vyborna informacia a dufam, ze majitelia Comagu SL100HD budu nadalej prispievat na toto forum. |
atras2
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
![]() |