Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

TF6000CR a více jak 4LNB - jde to?

Ahoj,
začínám být nakloněný na příjem z více družic, a když už tak už, asi nějaký Multibeam, nebo Maximum, tj. až cca 6LNBček, jak to přepínat z výše uvedeného přijímače, když ten umí jen DiSEqC 1.0 (1 ze 4 atd. až 4 ze 4).
Já bych asi potřeboval ještě 5 ze 4 a 6 ze 4 (to je blbost), jak se to řeší?
Díky předem.

lkfreak
Registrace: 9/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TF6000CR a více jak 4LNB - jde to?

Bezne je mozne pouzit prepinac 8/1, v menu prijimace pak zadas, ze pouzivas nataceni DiSEqC 1.2 a postupnym "jakoby otacenim" motoru na vychod/zapad najdes pozadovanou sat. pozici a ulozis. Nedavno jsem ale prave na TF6000CR toto zkousel u zakaznika (6 pozic) a zlobilo to. Pri zapnuti prijimace vzdy nesla 1 satelitni pozice vubec a dalsi az po najeti kanalu na jiny sat a zpet. Pouzival jsem prepinace EMP a Vantage a s obema se to chovalo naprosto stejne, nakonec se zakaznik spokojil s pozicemi ctyrmi, prepinacem 4/1 a neresili jsme to dal :-/

milanm
Registrace: 3/2006

Ved mne sa zdá že v menu ide nastavenie až na 16 pozícíí, alebo si to mýlim s niečim iným? :lookaround:

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

Pokud jsi naklonen opravdu, tak tento kepl vyhod do popelnice a kup si poradnej prijimac s podporou Diseqc 1.1 To je nejlepsi reseni.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

stojí ti ten TF6000CR za ty drobné? Začíná být z tebe fanda. R^
Nezastavíš se ani u těch více LNB. Když už máš očka otevřený prodej ten akční komplet a hrábni výš. :laughing:

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

V uživatelském manuálu je to popsáno i s obrázkem v kapitole 26. Dá se připojit 16 pozic !

Tondach
Registrace: 3/2004

díky, mám tištěný nějaký stručný návod, donutil ..

jsi mě pohledat na internetu, a tadyhleten

http://www.(nevhodné slovo).eu/Navody/TF6000CR.pdf

návod je šíleně dlouhý a opravdu, schémátko na straně 26 ukazuje jak to zapojit.

Takže když mi stačí 4 lnb, použiju jen DiSEQc 1.0, když chci víc musím použít(nastavit) i DiSEQc 1.1.

Ještě se zeptám, přepínače pro DiSEQc 1.0 a pro DiSEQc 1.1 jsou asi jiné krabičky, že?

lkfreak

to neslušné slovo je satŽÁDNÁMEZERAcentrum !

proč je asi neslušné?

lkfreak

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra