, sekce: Skylink |
|
cs linkpořídila jsem si cslink, všechny kanály fungujou, jen u markízy a stv3 mi to hlásí "není k dispozici kvůli geografickému stínění". Neví někdo čím to může být? |
fafca
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 7 |
|
|
RE:cs linkhttps://www.parabola.cz/clanky/3361/karty-gital-s-novou-funkci-zmena-regionu/Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
|
|
RE: cs linkTo je fakt záhada, já mám doma zase modrou SK kartu a nejdou mi na ní české kanály... Fakt ti to připadá zvláštní, že kvůli autorským právům ti nejdou SK programy???? R. |
rysavy3
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 230 |
|
|
rysavy fafca...zmazať TP a nanovo skúsiť naskenovať.Ak nepomôže volať operátorov :))Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
|
|
Re:cs linkOpravdu stačí jen poslat sms o změnu na ČR region, i když jsi stejný region zvolila při instalaci..tedy:GITALmezeraCRmezeracislokarty odeslat na 9035507 |
jerik
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 58 |
|
|
DĚKUJIteda taková ptákovina jako změna regionu přes sms by mě nenapadla, děkuju moc, už to funguje, jste páky!!! |
fafca
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 7 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|