Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

PLASMA,SKYLINK a ten zbytek?

Dobry den. Jsem laik tak to tak prosim berte, diky . Prave si delam soupis co a jak si vsechno poridit k TX-50V10E abych rozjel Multi od Skylink, takze bych potreboval trochu pichnout od nekoho kdo nekdo to doma bezproblemove provozuje.

-TV je jasna (TX-P50V10E ), za 34 000,- asi nebude v soucasnosti lepsi volba
-karta skylink http://eshop.skylink.cz/?cls=stoitem&stiid=433 1999,-
-CA modul http://eshop.skylink.cz/?cls=stoitem&stiid=10 1199,-.....a otazka je nasnade, funguje tento bezproblemove pro prijem skylink v teto televizi?
-parabolu uz mam, pocitam ze 80 cm ma a to by melo stacit
-nejakej ten kabel, tam asi na kvalite nic neosidim i kdyz koupim obyc.
-pri registraci karty dostanu 2 mesice MULTI zdarma cili pocitam ze MULTI HD v cene 4994,- si budu porizovat az po vanocich
-potom tedy staci 700,- (2x 350,-) za dvoumesicni aktivaci HD PLUS
-no a na zaver nejaky konvertor na 19,2 (volne programy) a 23,5 skylink.....pocitam treba toto http://www.home-elektro.cz/konvertor...onoblock-astra v tom se prilis nevyznam, kdyby nekdo poradil treba vhodnejsi?

je to vsechno, na neco se nezapomnel? diky za jakkoukoliv radu

cili startovaci cena nejakych 38800,-, ted uz jen obhajit doma

cica18
Registrace: 8/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

re:

280w prumerny vykon (on mode average power consumption)

armonk
Registrace: 2/2009

RE: PLASMA,SKYLINK a ten zbytek?

Stojí přednosti toho, že je to v jedné skříni za to, že se omezíš na diseqC 1.0, v případě poruchy budeš mít "oba" přístroje pryč, nemluvě o jednom CI slotu či příp. alternativním sw..

Vždyť ten ovladač od tv při sledování ext. sat přijímače téměř nevezmeš do ruky.

Jestli je rozdíl v ceně tv bez/s S2-tunerem větší než 3000,- není pro mne důvod tuto tv kupovat.
Ale proti gustu žádný dišputát.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

bohuzel prave v teto oblasti nevim co ocekavat, co je diseqC 1.0 ? chci ASTRA 19,2 a 23 a to si myslim mit i s touto TV budu...vic neocekavam a nechci a myslim ze ani do budoucna (i kdyz tady samozrejme nemuzu predjimat)....ono ale ani tak nejde o ten satelit.....ta Tv je dobra i bez nej, rekl bych ze je to takovy bonus navic tak proc ho nevyuzit.....zadna jina padesatkova plasma od panasonicu me nezaujala, mam spoustu fotek na picasu tak proc to nevyuzit i kdyz samozrejme otazka je jak to bude vypadat....zatim marne shanim prodejnu kde by 50V10 meli vystavenou a dalo se s ni trochu pohrat

cica18
Registrace: 8/2009

Kdepak chlapci na tu plasmu prostě nemáte data, bohužel to Skylink nestíhá...
Opravdu "brutální" obraz na film+ HD z dílny Bulsatu na 39E a i ten Eurosport HD a History HD je prostě jiný než na Skylinku,
tedy,
dal jsem si tu práci a pustil jsem si přes dva stejné stroje (Ferguson HF 8900 HDTV)Panasonika, ale 117 a Samsunga pouhou 107, jasně vyhrává při datech od Skylinku samsung, protože tem obraz je přirozený, prostě skutečný, ale dělám s Panasonicem s nastavením co chci, prostě věrný obraz z něho nedostanu, proto jsem se panáka po zhruba 14 dnech zbavil,
na cestě je 127 koncovka 650 (nechce se mi to hledat) a vím, že se budu dívat v pohodě a vklidu a ne si zvykat na paskvil, který předvádí Panasonic, bohužel

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006

Pokud plánuješ pouze tyto družice, diseq tě oravdu nemusí vzrušovat. Spíše mi jde o to, že ten "bonus navíc" tam určitě nebude zadarmo. Teď už jen jde o to za kolik..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Pokud to chceš mít dobře barevný obraz ,kup Ruského Rubína a HD Lynboxe. R^

CES
Registrace: 4/2007

Spolehlivě funguje jen Diablo

Už se to řešilo na konkurenčním fóru. V tomto TV funguje spolehlivě jen modul Diablo. Moduly CW mají problémy v tomto TV u kanálů jež používaji více jazykových stop. Vyskakují varovné hlášky, nejde přepnout jazyková mutace atd. V pohodě jde vše pouze s Diablem. Postačí výprodejové Diablo 2.2, nemusí být 2.3. Navíc je možno do Diabla bez varovných hlášek vložit dvě karty. Funguje spolehlivě s UPC, CS-link i SKY-link.

Luboš
Registrace: 1/2005
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra