![]() |
|
prima tvzajimalo by me proc prima nevysila ve formatu 16:9 pritom to umi odbavovaci zarizeni na to ma, ale kdyz pride na filmovou produkci tak je to orezany bud ze stran nebo nahore fakt tomu nerozumim nejak me to hlava nebere ma proto nekdo rozumny vyklad :lookaround: |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 557 |
![]() |
|
RE: prima tvProtože je jim to naprosto jedno, nemyslí si, že by na tom někomu záleželo a že by těch lidí bylo tolik, aby se to nějak projevilo na sledovanosti. Vem si třeba HBO. Většinu filmů vysílají na HBO HD ve špičkový kvalitě a pochopitelně v 16:9 ale na HBO 1 jim stále vyhovuje ten 4:3 formát a ještě možná celý roky vyhovovat bude.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: prima tvpritom o vykendu vecer davaj docela dobry filmy rikaj tomu prima kino ale ten format tomu vubec neodpovida asi je to vubec nezajima skoda Rv |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 557 |
![]() |
|
RE: prima tvno jo, třeba dneska Apollo 13. Koukám, že ani Nova se moc nepředvedla a to mytologický drama inspirovaný orientální filosofií (princ a Já) :laughing: taky není v HD (ten první díl byl)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: prima tvJá mám ještě televizi Amos přepínač od 1 kanál až 12 kanál,pořád mi nejde nastavit tento formát 16:9.Asi je moc stará,jinak tomu nerozumím.Hezký zytek večera. :))) |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
RE: prima tva dobrou noc dětičkám při sledování Bebe HD. momentálně taky vážný technický problémy :laughing:http://i34.tinypic.com/143qes5.jpg Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
![]() |