![]() |
|
Úprava predzosilňovačaPotreboval by som si dať prerobiť 4vstupový zlučovač, nakoľko digitálne vysielače vysielajú na inom kanáli.Predzosilňovač a zlučovač mi vyrobila trenčianska firma RTV, žiadal som ich o úpravu, ale na mail nereagujú.Nepoznáte náhodou nejakú firmu na Slovensku, na ktorú by som sa mohol obrátiť? |
taklad
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
RE: Úprava predzosilňovačapochybujem ze ti to niekto upravy neoplatilo bi sa mu to vpodstate ide o nahradenie pF kondenzatorou a zmenu zavitou cievok v zlucovaci zlucovanie v tychto zlucovacoch je realizovane ako horna a dolna priepust niektore su velmi selektivne a bez mercich pristrojou ich sam nezladis mozno pasmove bi sa dali ale kanalove velmi tasko |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 789 |
![]() |
|
RE: Úprava predzosilňovača@takladUrčitě nereagují, protože je to nerentabilní, těžko bys to zaplatil, levněji by vyšel nový. Máš ještě možnost použít samostatné kanálové propusti. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Úprava predzosilňovačaKdyz by jsi byl z Moravy, udelam ti to na pockani. Kvuli DVB-T jsem pred rokem opet vytahl zaprášený polyskop a opět se jedou propusti a slucovace.... Na kseft nedelam, jen pro vlastni montaze a to jeste malo. Neni cas. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
![]() |