![]() |
|
Titulky National Geographic - Digi TVAhoj.Nemohl by mi někdo poradit jak nastavit Dreambox 500S aby zobrazoval české titulky na kanálu National Geographic? Na Openboxu X-820 to jde a na Dreamu ne. Díky. |
Kema
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 496 |
![]() |
|
KemaAhoj zkus teletex pak sipku nahoru nemuzu to zarucit jsem mimo.LukasDreambox 500 sg2100 parabola 80, Dreambox 600, parabola 65, Geminy. Nac stahovat kalhoty kdyz brod je jeste daleko.
|
lak
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 682 |
![]() |
|
RE: Titulky National Geographic - Digi TVZa prvé musíš tam mít nahrán sw. který podporuje zmíněné titulky. Jaký tam máš nevim. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: Titulky National Geographic - Digi TVRozhodně se nejedná o txt titulky! Na zmíněnm programu txt. nejde. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
Titulky txt i DVB...NG CE teletext str.350NG Wild - klikni tl.audio, jdi dolů na spodní řádek a šipkami L - R nastav "czech" |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
![]() |
|
RE: Titulky National Geographic - Digi TVDěkuji.Ten NG Wild jde ale u toho NG CE jsem titulky nerozchodil. Kliknu na TEXT, zobrazí se dole barevná lišta. Naťukám na DO 350 (to se vypisuje na horním levém rohu obrazovky) a dám OK ale titulky nikdy. Zkoušel jsem i nastavení dole na barevné liště na 650 ale pořád nic. Asi dělám něco blbě :-( |
Kema
![]() |
|
RE: Titulky National Geographic - Digi TVNe na 650 ale na 350 - překlepl jsem se. |
Kema
![]() |
|
RE: Titulky National Geographic - Digi TVblbě neděláš ,titulky v txt nejdou,jsou v v druhém systému titulků,což ovšem ne každý STB umí |
vladnaico
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 445 |
![]() |
|
RE: Titulky National Geographic - Digi TVTak už je to v pořádku.Měl jsem jen blbě nastavené zobrazování teletextu. Děkuji bob.r-ovi za pomoc. |
Kema
![]() |
|
![]() |