Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

NOVA HD

vyborny film na nove HD Odstrelovac ktery prave bezi kvalita obrazu vyborna pomer 16:9 neni co resit. R^

image
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: NOVA HD

I na ČT HD se dnes pochlapili...

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr
Registrace: 10/2007

NOVA HD

koukal jsem teď chvíli,možná!!!! se to trochu vyrovnává těm BULHARÚM,ale to si ještě možná musíte chvíli zvykat,protože Ti jedou v HD v sym.rychlosti 30000.a potom ty naše HD jsou jen jako HD :8) :8) musím se tomu jen divit jak tady každý píše o našich programech HD,to je stále jen školáctví,že???
nebo to fakt myslíte úplně vážně???????Porovnejte s jinými platformami a řekněte ferově,která je lepší,třeba i ten POLSAT je lepší a to nehovořím o jiných platformách/severské/nebo třeba i obyčejný BULTSATCOM,to je zase s Vámi nuda..

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

RE:ČT

na ČT se už měli pochlapit před minimálně 2 lety, za ty poplatky co do nich měsíc co měsíc ládujeme by se měli chovat jako ORF, jak s programovou skladbou, tak s native, ale asi se mě něco zdálo ;P

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006

to hery

buhužel většina tu kvalitu nikdy neviděla...

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006

ten film je upscale

jarino1978
Registrace: 2/2007

NOVA HD

Nevím proč se tady starám o takové blbosti o kterých se tady bavíte,mám asi,nevím cca 100 HD programů,a všechny co vidím jsou profesionálně poskytované na vyšší úrovni než ty naše,né že mě to nemrzí,přímo mě to štve protože jsme češi,ale zatím s tím nic neuděláme,včetně té NOVASPORT HD,musí oni.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

je treba podekovat nove za vynikajici film a spickovy obraz R^ preji dobrou noc :)

image
Registrace: 10/2008

Poděkovat Nově?! Kolik ti za ty bludy platí? ;P

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Odstrelovac bol pekny, ale od kvalitneho HD mal stale daleko. Osobne si myslim ze Scary Movie na Joj bol len o kusok horsi obrazovo... obcas sa nejako stane, ze aj SD stanica pusti film v takej kvalite ze vyzera ako slabsi upscale na HD programe (vid. nedavno Rambo IV na Barrandove)-co trochu degraduje kvalitu vysielania nasich HD (Nova, CT..).

quix
Registrace: 3/2006

Já si myslím, že mám pozemní příjem DVB-T některých pořadů kvalitně daleko lepší, něž ze satelitu.

sateliťák
Registrace: 2/2006

To si jenom myslíš sateliťáku.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra