Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

koupě nového sat. kompletu

Ahoj,potřeboval bych poradit,jelikož tomuto oboru moc nerozumim :) Z důvodu velkého zdražení kabelové televize mě tchán požádal jestli bych nemohl přes internet objednat satelit pro dvě televize.Nepotřebuje žádnou profi krabičku,už jsou přeci jen starší lidi ,takže to budou mít opravdu jen na sledování tv programů :)) Tak bych se rád dozvěděl,jaký příjmač by jste mi doporučili.Jediná podmínka je,že tchýně chce sledovat i slovenskou Markýzu a Jojku,takže pokud je to možné,tak jakou kartu k tomu dokoupit?Děkuji za odpovědi

pavelleo
Registrace: 8/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

RE: koupě nového sat. kompletu

Třeba dva Showboxy multiroom + jedna karta Skylink Standart... jede kompletní česká a slovenská nabídka, cca 20 programů bez poplatků + možnost připlatit multi balíček :8)
http://www.kramky.cz/digitalni-televize/komplet-multiroom-pro-dve-tv

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Můj tip je Homecast 3000, je už za slušnou cenu na dvě TV cca 7600,- i s kartama Skylink.
Je to komplet. Jen namontovat.

Jira
Registrace: 1/2007

http://www.eltasat.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=2869

Jira

Homecast s3000cr

Vrele odporučam prestaršich velmi dobry a rychle prepinanie medzi kanalmi žiaden problem nie je snim.ja ho mam rok a hodnotim ho za jedna!

kakajan
Registrace: 5/2009

Já na něm objevil dvě věci, které by mi vadily (Homecast nevlastním) postupné přepínání nejde šipkami(nahoru, dolu) pouze tlačítky P+-, u jiných přijímačů jsem to neviděl. Druhá věc při výběru programu z nabídky přes OK nejde tabulka odstranit opětovkým stiskem OK, ale pouze "kulatou šipkou".

Jira

to Jira

To už jsou jen maličkosti. Až na DVB titulky které neumí, je to prakticky plně funkční mašinka.

Martin79
Registrace: 7/2008

@pavelleo UŽ JSOU PŘECI JEN STARŠÍ LIDI

"... mě tchán požádal jestli bych nemohl přes internet objednat satelit pro dvě televize.Nepotřebuje žádnou profi krabičku,UŽ JSOU PŘECI JEN STARŠÍ LIDI ,takže to budou mít opravdu jen na sledování tv programů.. ...Jediná podmínka je,že tchýně chce sledovat i slovenskou Markýzu a Jojku,takže pokud je to možné,tak jakou kartu k tomu dokoupit?..."

Pavle,
píšeš to tak, jako by starší lidi neměli nárok na něco pěkného, protože co uznáš za vhodné jim tam dáš.
Oni nevědí, co chtějí, jen se nechtějí dát vydírat kabelovkou.
Instaloval jsem nedávno AB IP box 910 HD ke slušnému LCD Sony. Přišla náhodou starší sestra toho pána a seděla před TV a obrázkem HD jako u vytržení a požádala "můžu se chvíli dívat?". Ptala se, co to stojí, nakonec se rozhodla že si došetří a také si to pořídí.
Ono když je něco pěkné, tak to opravdu udělá radost. Myslíš si snad, že tchýně a tchán tu radost nemusí...už jsou přece starší lidé.
Ukaž jim NĚCO, poptej se, co by oni vlastně nejraději a potom jednej. Nákup satelitu přes internet není ale dobrá volba. Najdi odborníka ve Tvém okolí. On jim později poskytne i potřebný servis.

bob.r

V tom se nepřu, pro takový uživatele, jako píše pavelleo, myslím ideální volba.

Jira

bob.r

S tím nákupem přes internet mám názor úplně opačný.
Úspora v řádu tisíců u HD a podpora o něco lepší. Mluvím za naší obec cca 12000 obyvatel. Ono hodně záleží kde na internetu nakupuješ. A s reklamacemi nejmenší problém, alespoň v mém případě. V kameném obchodě 30 dní je tak akorát, internet do 14 dnů v pohodě i s poštou. To samý u komponentů na PC. Můj předchozí příspěvek byl na Martin79

Jira

A co paměť u audiostopy?
A co takhle (když už to musí být CW) T6000cr. I přes občasnou prodlevu DO. Ale umí titulky a programy přepíná obvyklými způsoby.(kurzorem a po OK tabulka zmizí.
Pro starší bych ještě pouvažoval o technisatu.
Já bych si z nich nekoupil žádný.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Proboha toho T6000cr bych nedoporučil ani největšímu nepříteli. Už jen přesouvání programů je tragédie a procházení v programech ani nemluvit. Je to přijímač k zblití.

Jira

celkově u těch homecastů můžeš čekat bezproblémovou funkčnost po delší dobu. a to je u těchhle "letákovejch produktů" docela super

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

pavelleo
Za 3 roky tady jsi toho moc nepobral.

Jira
Nákup přes net super . . . jistě, ale pro toho kdo danému výrobku rozumí, ví co chce a je schopen ho nainstalovat.
Tak jak píše bob.r co pro laika servis?

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

Jira, R^
Tomik535 "Pro starší bych ještě pouvažoval o technisatu."

-Fakt horší volba pro "starší" už není. Německá nesrozumitelná příšernost. Starším lidem funkci a ovládání nelze vysvětlit.
Doporučuji Homecast 3000 za 2050Kč, uživatelsky velmi přívětivý stroj.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Digit s2 taky není špatnej, Homecast jde sehnat za míň.

Jira

@Jira
Co je při přesouvání k zblití? To, že jdou programy naráz přesunout třeba o 500 míst?

Tomik535

Re: Homecast jde sehnat za míň.
Super, dej tip, díky.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

Např. naladím nové programy a chci je přetáhnout na pozice přední, nejdou táhnout přes "0", ale musím zadat číslo pozice.
A druhá věc zmáčknu tlačítko na přesun kanálu vteřinu se nic neděje a po puštění tlačítka si krásně putuje o minimálně 5 až 10 pozic dál, takže se musí zase vracet. No úžasný stroj. Myslím, že za stejný peníze možná i lepší koupí o kus lepší stroj. Jinak uznávám každej přístroj má své. Jen když chce někdo po mě zrovna pomoci s naladěním T6000 tak se děsím.

Jira

kuba

Zkus Eltasat

Jira

Díky, super cena ale HOMECAST S3000CR + karta CS Link neom přijde na Gisow ještě o stovku levněji, než tato sestava na eltasatu. Tak zatím zůstanu u Gisow.

kuba

Já bych doporučil Mascom,podle mne je ovládání jednodušší než T6000 nebo Homecast 3000.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous

S Mascomem souhlas. Akorát taky neumí dvb titulky.
@Jira nevím, co myslíš tím přetáhnout přes "0", ale to je jedno. To druhé, co popisuješ je jeho občasná prodleva na povel, někdo zde psal, že s novějším softem, který mj. řeší Eurosport z 19.2 je opravdu pouze občasná. Jinak souhlasím, každý přijímač má něco.
Ale po přidání NGC-NGWild na cslink jsou pro mne přijímače bez dvb tit. téměř nepoužitelné. A tento topfield je narozdíl od mascomů, homecastů aj umí.
Jak jsem psal, osobně bych nešel do přijímače bez hdmi.

Tomik535

Tomik535

Tím přetáhnutím jsem myslel, naladíš nový program, ten se uloží pochopitelně na poslední pozici např. 500 pokud to chceš přesunout např. na pozici 10 program označíš a vlečeš na desitku toto tady nejde musíš zvolit konkretně číslo. Táhnout to jde, ale z poslední pozice to na první nejde. Je to blbost pokud řadíš jeden program není problém, ale pokud jich je více je to protivný. K tomu ta prodleva a je to radost. S těmi titulky ti dávám za pravdu.

Jira

kuba

Máš pravdu, pokud chceš jen přijímač s kartou. Pokud by jsi chtěl komplet s parabolou a konvertorem. Tak Eltasat

Jira

S těmi titulky u těch mascomů jsi mě zaskočil,protože na NGC-NGWild jsem to nikdy nezkoušel ani vlastně na žádném jiném programu.Ale tento týden jsem u několika sousedů vypínal titulky na mám dojem,že na Primě a čt1,takže ty titulky tam jdou.Píšu o Mascom 1110

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra