, sekce: Skylink |
|
koupě nového sat. kompletuAhoj,potřeboval bych poradit,jelikož tomuto oboru moc nerozumim :) Z důvodu velkého zdražení kabelové televize mě tchán požádal jestli bych nemohl přes internet objednat satelit pro dvě televize.Nepotřebuje žádnou profi krabičku,už jsou přeci jen starší lidi ,takže to budou mít opravdu jen na sledování tv programů :)) Tak bych se rád dozvěděl,jaký příjmač by jste mi doporučili.Jediná podmínka je,že tchýně chce sledovat i slovenskou Markýzu a Jojku,takže pokud je to možné,tak jakou kartu k tomu dokoupit?Děkuji za odpovědi |
pavelleo
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 2 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
|
|
RE: koupě nového sat. kompletu@Jarous, jdou, z teletextu. ;P@Jira, jo už to chápu, ale protože jde zvolit novou pozici právě konkrétním číslem, tato jeho "vada" jaksi pozbývá smyslu. Proč bych ho "přetahoval přes 0", když mohu zmáčknout jedničku.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: koupě nového sat. kompletuJá jsem také "trochu starší - 67 let", mám 47PFL5603D, TF 7710HDPVR 750 GB a kdo mi chcete nabízet ty ubohosti, co jsem tady četl ? Že se nestydíte !Pavelleo, nabídni svým blízkým něco dobrého, kvalitního a samozřejmě s HD obrazem !!! Ty máš ještě čas, můžeš si to užít později, ale oni už toho času moc nemají... A VO TOM TO JE !!! 47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
|
|
RE: koupě nového sat. kompletu:))) R^Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|