, sekce: Skylink |
|
CSlink bonus 400kč...Mám dotaz dnes jsem dostal leták CSLINK ....na letáku je i nějaký bonus 400kč když pošlu SMS na 9035507, bohuželvíc informací tam není.....co tím bonudem 400kč získám?.... |
pcword
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 564 |
|
|
RE: CSlink bonus 400kč...na jeden mesiac total alebo balík film🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: CSlink bonus 400kč...Bohužel v letáku je jen poslat SMS ve tvaruCSLINK PŘÍJMENÍ NA 9035507 nevím tedy jak vědí na jakou kartu mají ten bonus připsat?... |
pcword
|
|
@pcwordMísto příjmení tam mělo být asi číslo karty ;) |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
|
|
RE: CSlink bonus 400kč...Já jen co jsem našel na tom originál letáku od CSLINK co jsem měl dnes ve schránce...tak jsem napsal........ |
pcword
|
|
RE: CSlink bonus 400kč...A přišel jsi o 7Kč to zas není taková hrůza :))) |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
|
|
Zavolaj ti...Tak v první řadě jsi poslal sms za 7 kaček. Za nějakou dobu ti zavolají z CS Linku a budou ti nabízet svoje služby. Pak se ti zeptaj jakou formou uplatníš kupon za 400 kč atd. A pak ti ho možná pošlou. Mě už volala poprvý baba a nic mi zatím nedošlo. A před čtyřma dnama zas nějakej borec a vůplně stejná komunikace jak s tou babou. A nabízel mi Total a další balíčky, a že mi teda pošlou na mojí adresu kupon za 400 kč. Tak sem zvědavej. Ale i tak až bude volat zase řeknu mu že to budu cálovat měsíčně přes trvalej příkaz a bude. |
ASRady
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
|
|
Nesmyslná kampaň400 Kč je suma, za kterou dle nového ceníku nelze téměř nic rozumně zaplatit. Jestli si myslí, že davy lidí uslyší na slovo BONUS a objednají si kvůli tomu placené programy, tak to ani náhodou. |
Chercheur
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 486 |
|
|
RE: CSlink bonus 400kč...Pořád přemýšlím, jaký je rozdíl mezi UPC, Digi a CSlinkem. Kromě kódovacích systémů je to i komunikace se zákazníky prostřednictvím SMS. ;PŽádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 640 |
|
|
ChercheurTak treba ja na slovo BONUS slysel, objednal jeden balik na rok a dostal FILM na rok k tomu. Ze ty mas problem neznamena, ze ho musi mit kazdy. |
BiL770
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 33 |
|
|
Bil770To, o čem píšeš, ale nemá nic společného s kuponem za 400, ta akce platí pro všechny. Sám se chystám na Total+Film na půl roku, dál se uvidí |
Chercheur
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 486 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|