, sekce: DVB-S přijímače |
|
Ferguson FX6600Ahoj, kde prosím stáhnu nový octagon soft do tohoto přijímače? přeinstaloval jsem comp a ani na googlu to nenajdu. Díky |
lukyn-1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 37 |
|
|
RE: Ferguson FX6600posledný z 18.06.http://upek-fergusonia.c0.pl/index.php?PHPSESSID2=b48facde05c12679130c00eefe46d7b6&direction=0&order=&directory=Fergusony%20FX |
krega
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 193 |
|
|
RE: Ferguson FX6600Díky. Ten mám. Bohužel AU mi na něm neběží. Nechce hledat. Takže už asi nic nejde, že? |
lukyn-1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 37 |
|
|
lukyn-1Na co chceš prosímtě AU, vždyť to vypadá, že to Rumun vzdal. Poslední změna byla 8.9. Tato funkce přestává být potřeba. |
Jira
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 505 |
|
|
fx 6600Momentálně žádný Octagon použitelný v tomto přijímači AU nepodporuje.Takže ani nehledej.VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
|
|
RE: Ferguson FX6600Vše soustředěno na ARIVU. Ostatní fergusony včetně 8900HD soft podpora pááápááááAž nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
|
|
RE: Ferguson FX6600bla, bla, bla, co chceš na HF8900 HDTV ještě zlepšovat?Plácáš zde nesmysly. Ferguson updatoval naposledy před rokem verzi 2.03EU a ta běží neustále tak jak má, Octagon je snad trochu něco jiného ne? Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
|
|
RE: Ferguson FX6600zmínka bylo o AU pro ferguson. Ale chápu že se tě každá skvrnka na ferguson dotýká.Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
|
|
RE: Ferguson FX6600:laughing: :laughing: ale kdepakPři vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
|
|
RE: Ferguson FX6600@BabuiNo když už Juzkovi vadí pouze skvrnka o AU, jen dokazuje, že je zatím těžko co zlepšovat. Jsem zvědav na jeho alternativu za pětku, která umí to, co on. :))) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: Ferguson FX6600:laughing: jo jo pravda co chceš na těch fergusonách po ARIVU zlepšovat? Prostě končí.Na to že může mít sat. přijímač USB přišli až nedávno, a tak po několika letech udělali k 7600 pokrok FK6900. (muhehehe) Na to že může mít HD strojek i přípojku LAN, přišli opět po několika letech, a k 8900 a udělali konečně ARIVU No věřím, že přijdou na to že je ještě LINUX ale na to přijdou až se po LANu dosdílí :laughing: No ale hezky se za tu cenu prodávají. R^ Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
|
|
RE: Ferguson FX6600Jenomže to by na světě museli být jen všicni stejní Juzkové. A na to jsi zapomněl. Každý nepotřebuje to, co ty.Srovnáváš přijímače za pár stovek se svým ideálem. To je hloupé. Najdi jiný přijímač, který měl usb s pvr nebo HD s Lan za řádově podobnou cenu dříve než FK nebo Ariva. O tom to totiž je. Mercedes SL500z r1988 je pro mne pořád lepší než koktávka, ale proč jsem si ho tehdy nekoupil..? Jo, vlastně jsem ještě neměl řidičák :-/ Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
RE: Ferguson FX6600Tomik535:Nečti mezi řádky! Já psal, že s těmi letitými novinkami chodí s křížkem po pohřbu. Potom jsou tyhle dotazy. Když pisnu, že takový hardware to má za sebou tak páni prodejci se čertí. Tady se odpovídá konkrétnímu tazateli. A ten jak čteš, žádá podporu. Nikoliv těm nenáročným kterým to prodáváš!!! Zvláštní jak se konkrétní zboží dotýká konkrétních lidí. Zapomínáte komu zde odpovídate. Ty lidičky, co si nestěžují a jistě jim to stačí, tady nenajdeš. Jinak se mi zdá, že plácat tu ke každému příspěvku máš právo jen Ty! Shoď parabolu a klid :laughing: Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
|
|
RE: Ferguson FX6600A která značka za podobnou cenu tedy nechodí se svýma novinkama s (použiju tvůj výraz) křížkem po pohřbu? Zase budeš srovnávat se svým linuxovým strojem? Protože pomluvit umíš, ale alternativu nenabídneš.Já prodávám a ty neumíš číst. Jiné vysvětlení už mě nenapadá. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
RE: Ferguson FX6600ve větěNo věřím, že přijdou na to že je ještě LINUX ale na to přijdou až se po LANu dosdílí Někde vidíš srovnání s LINUXem? Kdes vzal že já mám LINUX? Zřejmě se tu máš za jediného prodejce. Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
|
|
RE: Ferguson FX6600Neboj, vůbec nevím, co máš nebo nemáš a je mi to fuk. Usoudil jsem jen právě z té věty, že věříš, že na to přijdou.Dokud nenabídneš za podobnou cenu alternativu (což jsi zase neudělal) k přijímači, který pomluvíš, nemá pro mne tato diskuse smysl. Tvé přesvědčení o prodejci přijímačů nebudu dále komentovat, moudřejší ustoupí. Když chceš ze mne něco vytáhnout, musíš být nenápadnější než ty sáňky v létě. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
RE: Ferguson FX6600Když jsem tu psal o fergusonovi ty jsi dělal kaku.Z tebe chci něco vytáhnout :laughing: Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
|
|
RE: Ferguson FX6600Dědečku o tom nepochybuji.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |