Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Mascom MC 2000 HDCI doba startu?

Ahoj.. potřeboval bych poradit s výše uvedeným přijímačem..po spuštění dálkovým ovladačem vždy jakoby natahuje soft (běhají čárky na display)a tudíž se doba startu docela prodlužuje..po spuštění funguje, ale normálně..dá se někde natáhnout nový software a natáhnout třeba z flash přes USB? aby se to natahování zrušilo nebo urychlilo?.. děkuji..

Pájík
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Mascom MC 2000 HDCI doba startu?

to by se mělo dát nastavit někde v menu. nejedná se o závadu. ten resívr můžeš buď provozovat buď v eko módu, takže ve stand-by nemá skoro žádnej odběr a potom při zapnutí dlouho startuje. a nebo žere ve standby víc, ale zapíná se okamžitě.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Ano...děkuji...hledám to a potupně čtu manuál...zatím jsem tu volbu, ale bohužel nenašel...

Pájík

Už jsem to našel..děkuji za info..přepnul jsem a funguje..už jsem myslel že jde o závadu..zatím jsem se s tím nesetkal..

Pájík

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra