![]() |
|
Inverto Black Ultra zkušenostTak jsem si po reklamě vortimonda minulý týden objednal tento single kousek a dal ho do 60-ky paraboly s motorem co mám na chatě. Předtím tam byl Mega sat (shit) Diablo 0,1dB. Musím říct, že rozdíl je opravdu markantní, na Humaxu 5400 nárůst na Astře 28 z 21% na 44% u BBC na kterám jel o víkendu RW. Obraz se začíná na Humaxu rozpadat někde na hranici 15-16%. 1W a 23,5 kolem 75% naprosto v pohodě. Zajímavý je, že při tom starým konvertoru se obraz rozpadal třeba na Siriusu, nebo Amosu při cca 26 procentech (asi ta chybovost, nebo jak se tomu nadává), teď absolutně v pohodě. Chytám 4W, 1W, 5E, 13E, 19,2E, 23,5E a 28E - dál nemám výhled. Nastavení motoru má ještě své rezervy, ale jen ta změna konvertoru mě fakt příjemně překvapila. Zvlášť při té ceně R^ :)) |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
ano,anopřesně tento postup mám za sebou. Nyní naprostá spokojenost. Měl by o tom uvažovat každý, kdo přijímá některé programy na hraně možností...VU+ UNO!
|
drejdl
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
RE: Inverto Black Ultra zkušenostje to tak. nutno uznat, že tahle řada od inverta patří asi aktuálně mezi absolutní špičkuVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
@vortimondPíšou High end a záruka 5 let drsňáci. |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE: Inverto Black Ultra zkušenostPane jo, vy mě lákáte si ten kousek taky pořídit...jsou družice, kde by možná pomohl - jako např. 40E (10967V).Možná časem, teď nemám čas si s tím hrát. Většinou mám štěstí, že mám buď dostatečný signál s rezervou (Nilesat V), nebo hodně nedostatečný (Astra 2D, Nilesat H). Těch stanic na hraně mám minimum (75E - south beam, 66E - Aktau, 40E - 10967V, 7,2W - MBC Persia...). 125/140cm = (80E - 37,5W), 95/105cm = (36E L/R), 2x LNB Invacom, Color Super 92 Emme Esse, Teroz 434.
Pokud chcete přežít doktorské studium, nesmí se váš školitel nikdy dozvědět, že vůbec existujete.
|
D2MAC
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 003 |
![]() |
|
RE: Inverto Black Ultra zkušenostZkousel jsem Inverto Black Ultra, Inverto Black Premium, Smart Titanium a Diavolo. Oba konvertory od Inverta znacne prekonavaji konkurenci, mezi Black Ultra a Black Premium jsem ale rozdil nepozoroval - pouze financni. U slabych signalu je rozdil opravdu veliky ve prospech Inverta. Ultra ma vyhodu v delsim krku, ale to mi nevadi - pouzivam jen jeden konvertor na antene s motorem.Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 509 |
![]() |
|
RE: Inverto Black Ultra zkušenostpříspěvek z Litvy na satellites.co.uk píše přesně to samý co gaston:před tímhle LNB jsem používal konvertor od Megasatu se svojí parabolou 110cm. a měl jsem menší problémy se streamy BBC interactive (ráno nekvalitní signál) a s dalšími programy na 28E. poté co jsem nainstaloval tohle LNB na svojí sestavu, problémy s BBCi skončily. Signál je výrazně lepší, než byl předtím. BBCi se po ránu nerozpadá, zisk je větší i na dalších frekvencích. takže zlepšení. Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Inverto Black Ultra zkušenostTo bude určitě on :))http://shop.computershop.cz/eshop/?cls=stoitem&stiid=78231 Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Inverto Black Ultra zkušenostSpíš je tady:http://www.omko.cz/index.php |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
RE: Inverto Black Ultra zkušenostPokud dobře funguje na parabolách různých rozměrů, pak je to hodně slušný počin.Zajímalo by mě, zda se časem ta kvalita (výstupní kontrola) nezhorší, až bude déle na trhu. Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
![]() |
|
RE: Inverto Black Ultra zkušenosttady je kdyžtak to anglický téma, kdyby si to chtěl někdo pročíst celý nebo přeložit googlem. úspěch to má mezinárodní:http://mrte.ch/lnb Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
Nevieteporadit kde sa da kupit ( objednat ) na Slovensku?Pozrel som par stranok ale po tomto ani zmienka :-( TIA |
Ylva
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 617 |
![]() |
|
Super LNB a VortimondMne včera prišiel od Omka, i keď s dopravou, za cenu 670 českých korún.Všetky silné frekvencie, čo som skúšal na Thore resp.Amose na toroidke 55, sa zlepšili o 5-7 percent. Ale čo je podstatné a nechcel som tomu veriť, " slabé" frekvencie išli v kvalite hore o 10-12 percent.Super som šokovaný.Vorti, díky sa super typ!!!!!!! |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
@ Ylvaprekvapujúco som ho našiel napr. na biga.sk... |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 792 |
![]() |
|
![]() |