Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Twin LNB

Ahojte, dneska som nahadzoval twin LNB na Digi TV, ale je to ten typ kde sú vývody pre koax označené "1" a "2" a sú vedľa seba.Označenie LNB je FUBA a nejde mi na ňom poriadne doladiť úroveň signálu, viem že percenta na príjmači sú len informativné.Klasická parabola od digi tá šedá z LNB twin vykazuje u iných zákaznikov digi úroveň 98 %, ale u tohoto lb za boha naladiť, už som to robil aj dokonca meracím prístrojom openbox 20, a stále ukazuje kolísavú hodnotu skáče od 66% do 93 a nikdy nestojí a záleži aj samozrejme na polarizácii "V" alebo "H", môže byť chybné LNB? ako dalej postupovať a dosiahnuť želanú úroveň, mám to ja doma nerobím to nikomu ešte som sa stým nestretol som z toho prekvapený, dokonca som menil už aj paraboly Gibertini 100 cm a no name 90 a žiadna zmena, koax to robiť snád nemôže, poradte dík za každú radu. :-/

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Twin LNB

Zkus ještě ten koax jestli to nepomůže tak bych řekl že to bude to LNB (zkontroluj f konektory)

slapet
Registrace: 11/2007

koax? no neviem, F- konektory až myslíš na koaxe, tak tie som dal na novo, rozmýšlam že pôjdem zajtra kúpiť druhé twin LNB a vymením ho k...u zasranú.

Tami

ešte niečo: každý vstup lnb podľa meráka vykazuje iné hodnoty, pootočenie lnb-čka rôzne vplýva na horizontál a vertikál, a iné údaje o kvalite signálu sú v izbe č. 1 ainé v izbe č.2, ja už som z toho jeleň. :fuming: ;P :ogre:

Tami

Když koupíš nový nebo ho vyměň tak budeš vědět na čem seš pěknej večer.

slapet

jedine tak, aj tak dík. :)

Tami

já mám už otestováno http://www.eltasat.cz/konvertory-lnb/inverto-black-ultra-twin-0-2db
na parabole od DIGI a na Humaxu oba teploměry na 100%, FK7900UCI taktéž - na všech TP 1°W

netace
Registrace: 12/2008

@Tami

Tak jak jsi dopadl ;)

slapet

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra