Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Pace PSM8000

Dobrý večer všem, pro jednoho známého jsem chtěl opravit skupinový přijímač Pace PSM 8000. To se povedlo, drobná závada zdroje. Jen stojím před problémem jak to naprogramovat, některé kanály jdou, jen se tam musí dát MF kmitočet a nastavit zvuk. Začal jsem na google, z nějakého serveru jsem si za 15 dolarů stáhl kompletní schéma, ale o ovládání v něm není nic. Originál dálkové ovládání mám. Pomůže mi někdo? Třeba se Vám někde válí uživetelský manuál a k ničemu Vám není, na ceně se dohodneme. Já vím že je to analogový umírající dinosaurus, ale je mi to líto vyhodit, když tomu vůbec nic není a nějaký pátek to ještě může sloužit. Předem díky.

lynxx
Registrace: 7/2007
Odpověď v diskusním vlákně

PANDA

Je ale GB .Trafo sem taky mněnil PSR 900 v tý dobje slušnej stroj tu značku sem mněl rád a do dneška funkční . Ale jenom na chytání žížal v mim případě .PACE to byla značka dneska to je GB sra..

VYDRA004
Registrace: 11/2008

RE: Pace PSM8000

No, tohle makalo až do minulého měsíce. Bral jsem to jako výzvu, že to přece ještě opravím. Nevzpomněl byste si někdo aspoň jak se lezlo do nějakého menu? Já už zkusil snad úpně všechno.... Odměna jistá.

lynxx

http://www.google.cz/search?sourceid=navclient&hl=cs&ie=UTF-8&rlz=1T4GGLL_csCZ341CZ342&q=manual+Pace+PSM8000 no a gugl tolbar Ti to přeloží R^

VYDRA004
Registrace: 11/2008

Menu se zobrazí jen na monitoru,jsou tam konektory A,V.Na přijímačích přes modulátor MENU se nezobrazí.

Sekyra
Registrace: 1/2004

Ten manuál v češtině ti umím sehnat,ale to naladění je jednoduché.

Sekyra
Registrace: 1/2004

Já na to mezitím už přišel, al mnohokrát děkuju za pomoc.

lynxx

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra