Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink nebo Gital

Je to jedno!Gital nemá o Hd kanály zájem a proto jsem chtěl vyměnit kartu Gital za Skylink.jak propaguje skylink je toto možné.Ale karty na výměnu NEJSOU!!Tak jsem dnes zavolal na jejich info linku,kde mě nepříjemná paní nebyla schopna zdělit jestli budou karty na výměnu nebo nebudou.No hrůza!Jsem z toho dost nas.....! :fuming:

tomek
Registrace: 1/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink nebo Gital

Nechvátaj , možno budeš za rok meniť Skylink za Gital.
CSLink vie prečo sa neponáhla s HD , dodavatelia HD tlačia Skylink k nepopulárnym opatreniam z ktorých nebudeme niektorí nadšení...

T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor,Octagon SF 8008, Technisat Digitradio 143v3-Iskra DAB VF-16 Log

P 222

ten rozdíl např. mezi HD a SD verzí Eurosportu je tak obrovskej, že rozhodně lepší aspoň nějaký HD (skylink), než žádný (gital).

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Ano San Lorenzo , lenže kto si ten ESP HD bude platiť..?
Denne aktivujem občanom Skylink cez net , no skutočne nepoznám osobu , čo si HD predplatil.

T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor,Octagon SF 8008, Technisat Digitradio 143v3-Iskra DAB VF-16 Log

P 222

Myslím si, že kdyby bylo využito vyššího datového toku u SD programů, HD by nemuselo být.

mispi
Registrace: 1/2009

jasně, ať žije 4:3 formát

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

RE:

A potom na co ty Plazmy a Lcd ,SD signál + Plazma + Retušovací fixi.A vo tom to je.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

satelitní HD je realita už i v Chile a tady u nás se debatuje, jestli HD ano či ne
www.youtube.com/watch?v=63H5fp-VsjQ

vortimond

"Myslím si, že kdyby bylo využito vyššího datového toku u SD programů, HD by nemuselo být."

to doufam ze mam brat jako zlej vtip... jeste jednou se zamysli, a pak to napis....

;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Co to je ten Gital? :O

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

To je lepší služba než Skyshit :laughing:

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

pro alfasex

Myslím si, že kdyby bylo využito vyššího datového toku u SD programů, HD by nemuselo být. A ty se nauč psát česky.

mispi

Techniku, přijeď se podívak k nám na obraz co poskytuje UPC v kabelovce a potom piš o Skyshitu.

Eskamoter
Registrace: 10/2006

Mispi: Myslím si, že kdyby bylo využito vyššího datového toku u SD programů, HD by nemuselo být... :laughing: :laughing: :laughing: Kvalitní HD asi ještě nebylo viděno...
Technik TKR: Gital (lépe CS link) je nejlepší ;P , na transpondér narve stejně programů jako UPC a Digi, asi proto ten obdiv, i ta nekvalita je stejná. Je jen otázka, jestli má smysl kopírovat třetí stejnou nabídku na třetí satelitní pozici za zhruba stejnou cenu... Ale podle TechnikovaTKR bezmezného nadšení a pomlouvání Skylinku asi jo...

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

RE:PetrT

On přece nemohl myslet Sky Link prože za něco podobného se tu dává ovoce a někteří ho nedávno i dostaly,on myslel asi Sky Digital UK a to se přece Cs linku nemuže ani vyrovnat.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

mispi

chlape nejdriv si nastuduj vo co go pri HD a pak tady vypisuj trefne poznamky kolem datoveho toku... mozna pak uvidis svetlo na konci tunelu / pro menej chapaveho citatela - HD je budoucnost, a SD je minulost/

a jinak at se ti dari ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

technik tkr

kdy nám něco ty ukážeš se svoji platformou.....už se strašně těším ty cype...

kolop

ty kokso ten technik TKR ešte žije? Ty b.l.b.k.o ved keby nebolo toho podľa teba "skyshit" tak neviem neviem načo dnes hladíme! ;P

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

pro alfasex

Vím, jaký je rozdíl mezi SD a HD. Vím, i to, že HD je budoucnost - u nás ale vzdálená. TaT kartu a Humax 5500 mám od začátku vysílání SAT TV, nyní pokoukávám po HD, ale HD vysílání je málo, často tu diváci HD brečí, jaká je nekvalita atd. Vím, že při vyšším datovém toku v SD je kvalita super, může být až 20Mb, asi nikdo toto nepoužívá. Já zatím sleduji SAT na 82cm 16:9 CRT Philips, časem si pořídím HD SAT i TV, jsem fanda do elektrotechniky...

mispi

I kdyby měl SD kanál 50Mb, tak bude HD kanál native s 15ti lepší. Ale to je jedno. Vůbec se s tím mispi nemusíš trápit.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Tami:

Máš pravdu, kdyby nebylo Gitalu, tak dneska hledíš na 5 programů u Skyshitu a karta je za 3.500Kč a ještě jako nedostatkový zboží...

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Já zásadně doporučuji a prodávám CS Link.
Na 50 aktivací Cs linku připadá asi jeden Skylink a to pouze na výslovné přání zákazníka.
Dnes jsem byl nucen dodat Skylink protože CS link karty mi došly.Po instalaci u zákazníka a vložení karty do přijímače Opensat jsem cca 15 minut čekal než naskočí programy ale po této době jsem to vzdal .Na prodejně jsem vybalil Topfield 6000Cr s licencovanou čtečkou a nechal zaplé cca 30 minut a stále nic.Až mně došla trpělivost tak jsem zavolal na info Skylink kde mi nějaký chytrý technik sdělil že musím nechat přístroj zaplnutý cca 4 hodiny.naštěstí to po hodině naskočilo.S kartou Gital se mi to nikdy nestalo a programy naskočí do minuty.Skasírovat zákazníka předat mu mrtvý komplet s tím že za 4 hodiny to naskočí no nevím! :fuming: Dnes jsem se opět ujistil že jsem zvolil správného poskytovatele(CS LINK) R^ .Neberte to jako reklamu je to můj názor jako prodejce a montážníka.

kimi
Registrace: 7/2007

Jak vidět, Technik si tu může dělat stále co chce!

@kimi
no u mě je to přesně naopak, na 50 Skylinku jedna CS Link.

PS: bohužel jsi se zrovna trefil do jednoho vyjímečného problémového momentu, který byl po odhalení rychle vyřešen, řeč je o aktivaci nových karet. Včera se do systému vloudila chybička a aktivace panenských karet opravdu pár hodin (2) nefungovala.
Karty Skylink opět nabíhají jak po drátku během několika minut.

Zip

alfasex 20:46:42

to ze par nadsencov ako ty, ja a dalsich cca 3% zo vsetkych cz, sk sat uzivatelov pozera par kanalov v HD este neznamena, ze SD vysielanie je minulost

pokial by u vsetkych sd kanalov bola kvalita typu CT1, ver tomu, ze tych percent by bolo este menej

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

Skylink i GITAL, pořídil jsem si obě karty, protože mám DVS-S HD s nahráváním a 2 tunerama. Když se mi něco nahrává, tak bez 2. karty by nic jiného nešlo.Takže jsem zabil 2 operátory jednou ranou. Každej má něco co ten druhý nemá. Takže každej půlrok zaplatím jednoho operátora a tak nemusím pořád koukat na stejné reprízované programy.Jednou za půl roku se to obmění a já vidím alespoň něco nového. Základní programy mám všechny 2x, takže můžu nahrávat a skákat přes reklamy.Vřele doporučuji.

fafejt
Registrace: 12/2008

Re. Když se mi něco nahrává, tak bez 2. karty by nic jiného nešlo.
Bože, to je novinka. Co máš za stroj, já abych věděl, čemu se mám vyhnout.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra