Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

leo a xx

Zdravím vás, chcem sa spýtať, prednedávnom som si zakúpil skylink kartu HD, kde mi od začiatku išli všetky programy, okrem leo tv a xxx, tých prvých 20 dní som to neriešil, ale aj po zaregistrovaní to pretrváva. Samozrejme som to skúšal v noci /preskenovanie tp/, ale stále to píše "zakódovaný kanál". Ne, že by mi tento typ programov nejako chýbal, ale ide o princíp. Májú fachčiť v balíku multi, alebo je to podmienené ešte nejakou platbou? Viete pomôcť? Inak skúšané v dvoch prijímačoch /oba Ferguson/, ak by na tom záležalo.. Ď. ale ako hovorím, všetky oststné kanály - no problém

zdenoh1975
Registrace: 11/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: leo a xx

Mají jít v Multi oba dva programy

Standa2
Registrace: 5/2005

hmm. tak tomu potom fakt nerozumiem...

zdenoh1975

Re:

měl jsem stejný program. Skylink od září po upozornění správních orgánů aplikoval na erotické programy příznak „18+“. Musel jsem si pohrát s nastavením přijímače (mám golden), konkrétně se zadáváním PIN kódu. Pak to začalo chodit.

marek499
Registrace: 2/2007

skúsim, ale zas na druhú stranu, spice s viasatom idú..

zdenoh1975

daj si reaktivaciu karty na stranke Skylinku a nastav na CT a hned to nabehne, aky mas ale ferguson? v niektorych je sice univerzalna citacka ,ale neprejdu zapisy na kartu ,preto ju treba dat nacitat do orig modulu CRW

Duzu
Registrace: 7/2005

je potrebne zmenit Maturity rating na 18plus.

Bruty
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra