![]() |
|
AKO NA 3TVmam známeho ktorý chce urobit satelit na 3 TV ale citujem "aby to moc nestálo"prosím o radu ako na to .robil som to ale z linuxami a ide to už dlho bez problemov,lenže toto mi on nezaplatí. je nieco co spolahlivo funguje so skylinkom , na forach som sa čo to dočítal o dreamskajoch, o optikach 7100 ,ale nič z toho poriadne nechodí ak mate nejaku skúsenost alebo dobru radu alebo tip tak prosím dajte mi vediet dakujem |
fox
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 256 |
![]() |
|
RE: AKO NA 3TVpočúvaj takýchto exotov ktorí chce"aby to moc nestálo" milujem.Povedz mu nech si to ide kúpiť do klasickej predajne elektroniky a vykašli sa na neho! Ešte si z neho hlavu rob!?!?! Urobíš mu to najlacnejšie a on ťa bude otravovať stále ako mu to nejde aký masignál, prečo toto a prečo tamto. Ver mi, to sú ubohí ľudia, ktorí trpia na svojej blbosti a lakomosti. :dead:3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 160 |
![]() |
|
RE: AKO NA 3TV1parabola,1 sat 1 rozbocovac 3TV =LACNE SPOLAHLIVE;) |
mirop
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 175 |
![]() |
|
RE: AKO NA 3TVchlapci dakujem za rady aj ked som čakal trochu niečo ine, hlavne ta od miropa je velmi fundovaná |
fox
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 256 |
![]() |
|
RE: AKO NA 3TVfox,tá od miropa je najlacnejšia.Opticum 7100 poprepájaš cez RS232 a zdieľaš jednu kartu. Stránky kde sa o tom pojednáva nájde vyhľadávač. Funguje to relatívne spoľahlivo. Ale ver,že Tami má pravdu. Tie najlacnejšie veci sa časom môžu predražiť. GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
![]() |