, sekce: Skylink |
|
skylink ochutnavka HDdneska sem poslal sms na9035507 ve tvaru skylink(mezera)hd(mezera)čislo kartypsano malejma pismenama odp:Neplatne klicove slovo¨skylink hd¨ kdepak dělam problem? |
drtikol
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 106 |
|
|
RE: skylink ochutnavka HDno, musíš to napsat velkýma písmenama.SKYLINK(mezera)HD(mezera)číslo karty Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: skylink ochutnavka HDdiky R^ trvalo to cca 10 vteřin a jede to |
drtikol
|
|
RE: skylink ochutnavka HD@Vortimond, teda fakt čumím, to by mě nenapadlo. Je to opravdu podmínka, nebo jen s některých mobilů?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
Tomikvždy sa musia písať velké písmenáaj gitalka tak mala čo si už zabudol ked sme posielaly na axn scifi smsky asi takto GITALmedzera atd. 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: skylink ochutnavka HDJá posílám vždy s malýma. :))) To není žertZnova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
drtikol:Proč to vlákno zakládáš furt dokola??? ;Phttps://www.parabola.cz/forum/topic-42030/ Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
|
|
RE: skylink ochutnavka HDproč?protože včera nikdo nenapsal že tam mam psat velkky pismena sms sem poslal včera a efekt stejnej jak dneska.maj to mapsat rozumně u skylinku pište s velkyma pismenama netušim jak kdo ale ja z 99%pišu sms malejma pismenama |
drtikol
|
|
RE: skylink ochutnavka HDtak já ty sms píšu vždycky malejma, akorát mobil mi sám první písmeno dá velký a nikdy nebyl žádnej problém a sms to korektně přijalo.Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|