, sekce: DVB-S přijímače |
|
HD přijímačVím, že už při přečtení titulku mi někteří z Vás chtějí napsat, že se to tu probíralo 100x. Nekamenujte mě, jsem už starší člověk a chápu asi pomaleji. Přečetl jsem minimálně těch 100 příspěvků zpátky, které se tomuto tématu věnují a strávil další hodiny porovnáváním přijímačů. Přesto jsem na tom hůř než na začátku. Používal jsem dosud Strong tuším 6300 a v poslední době Ferguson 7318. Nezajímám se o sharing. Používám kartu Skylink a mám nově full hd plazmu 50". Chtěl bych aby nový přijímač zvládnul čtení i zápisy na kartu, pokud možno i s jiným než oficilním softwarem. Nepotřebuji nahrávat na HDD. Chtěl bych aby podpora byla i z více zdrojů, jako to bylo u mého starého 7318. Měl jsem původně vybráno Vantage HD 8000 S nebo AZ Box Elite. Teď jsem si ještě přečetl pochvalné recenze Ferguson Ariva 200. Můžete mi na základě těchto informací a Vašich zkušeností pomoci s výběrem. Jsem rád za každý názor. Díky předem. |
hadrak
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 164 |
|
|
RE: HD přijímačNo nevim, ale pokud nepotrebujes nic - PVR, sdileni,.... tak vol spolehlivost a jdi do Humax HDCI5000.Mam tu Vantage 8000S, Humax HDCI5000 a Koscom HD7400 a kazdy je uplne o necem jinem. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 338 |
|
|
RE: HD přijímačPokud nechceš sdílení tak Ariva 200pokud přece jen sdílení a přehrávání všeho možného třeba z externího HDD tak klidně AZ Box Elite Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
|
|
RE: HD přijímačAriva 200 také umí sdílet...47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
|
|
Děda PetrRozdíl sdílení mezi těmi stroji snad nemá cenu vypisovat!Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
|
|
RE: HD přijímačStarší člověk = velké písmena na TV v MENU a přehledný seznam programů, dálkové ovládání s větším rozestupem tlačítek a minimem funkcí, funkční teletext, funkční EPG, bezproblémové načítání karet, dobrý obraz, žádné EMU atd = opravdu asi jen ten Humax 5000 s modulem Mascom. HW spolehlivost na špičce.Takzvaně příjímač pro " důchodce " :)) |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 124 |
|
|
RE: HD přijímačAriva 200 R^Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
|
|
RE: HD přijímačurčitě kvůli dokonalému obrazu v SD bych volil fergusona HF 8800HDTV, tedy pokud ho někde seženeš...K mání je pochopitelně i ferguson HF 8900 HDTV, Ariva 200 HD je pochopitelně úžasná, ale jsem maximalista a u staršího HF vidím přece jenom subjektivně v SD o 20% lepší obraz, když už se tedy bavíme o full HD TV Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
|
|
RE: HD přijímačPorovnávám Octagon 918 HD, Opticum 9500HD a Arivu. Ariva je obrazově nejhorší a to nejen SD kanály. Kdo si ale Arivu koupí bez srovnání, bude asi taky spokojený, hlavně s cenou. Mimochodem Opticum se Octagonu vyrovná, cena taky dobrá, až na zdroj. |
cesarek
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 38 |
|
|
RE: HD přijímačJa by som zas volil kvoli dokonalému obrazu jak v SD tak v HD Vantage 7100 HD. |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
|
|
RE: HD přijímačpokud to chces bez problemu tak HUMAX 5000 |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|