Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

pro zájemce: Ferguson Ariva 200HD

http://leteckaposta.cz/414478809

pro všechny kutily jsem připravil servisní loader, kterým natáhnete bezproblémově firmware, to, co jste možná omylem odpálili...

Jinak je na světě patch včerejšího továrního firmware, který momentálně testuji

http://upload.dvhk.pl/content.php?id=134923

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: pro zájemce: Ferguson Ariva 200HD

To by mě zajímalo proč se ho tolik lidí zbavuje hned po nákupu, když je to taková dobrá koupě?

netace
Registrace: 12/2008

Babui diki za info, mame changelog aj pre patch?nejak sa k nemu z mobilu neviem dopracovat.
Netace: to fakt netusim,mam ho dva tyzdne a max spokojnost!az na menej prehladne epg a iny system usporiadania kanalov v porovnani s enigmou 1.

All: priama volba kanalu cislom ide aj z b5 patchu, aj ked neviem kto by to vyuzival.

PVi1
Registrace: 10/2009

přijímače s poslední serie se chovají nějak podivně, po vypnutí nejdou zapnout dálk. ovladačem, zhasne ledka a dál nic...pomůže až tvrdý restart Rv ;P

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

Ahoj tady posilam navod na DO RCU640
http://leteckaposta.cz/200981851
nemate nekdo na RCU600 pdle tohoto navodu mi to nefaka a nebo kde tu 640ku koupit nikde jsem nic nenasel.

lusamek
Registrace: 11/2007

@drobeček
také jsem to zjistil, nahrál jsem nový firmware, natvrdo vypnul a bez problémů se zobrazuje WELCOME na pokyn

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui

moc to nepomohlo, jednou naskočí, podruhé ne... :dead:

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

mám doma také dva a nemám problém...

Babui

také jsem bez problémů (tedy pokud něco nezvořu sám)

4 babui... co ten firmware, otestoval jsi ho a??,

vicini

jj dobré připojení(LAN) možno si aktualizovat tovární firmware, je třeba smazat první dvě neaktivní frekvence na A3, dobrá spolupráce s diablem, úžasně rychlé přepínání programů i s vloženou kartičkou (CAM-2 karty a karta ve čtečce)
Přidána oblíbená frekvence na Siriusu atd.

Babui

ano, předchozí ks ze začátku měsíce taky OK :lookaround:

drobeček

Ariva 200hd

prosím o podrobný popis postupu spojení 2x Ariva 200 po LAN s kartou Gital

harvanek

jo ještě jedna věc.... spolupracuje nový firmware s arivaEditorem přes rs232
dám download PC-STB proběhne to ,ale se podívám do stb žádné programy tam nejsou

vicini

Shanim nejake overene/verohodne informace o LAN CS propojeni tohoto pristroje s funkcni konfiguraci newcamd nebo cccam serveru (skutecne se jedna o 100Mbit LAN, ne Internet). Nejaci polaci cosi vybastlili pred cca mesicem, ale kdyz tak posloucham ty updaty firemniho FW, tak nemaji sanci to porad hackovat...

Od prijimace si krome bezproblemoveho Live prijmu scramblovaneho DVB-S2 (SkyLink) signalu neslibuji vubec nic navic - za cenu pod 3kks je to spotrebka na rok, dva jak vysita...

Diky za jakekoli pouzitelne informace....

PaJaSoft
Registrace: 3/2009

ferguson ariva 200

koupil jsem tento přijímač před několika dny, nový software iseznam stanic jsem nahrál přes flešku ovšem jak se dostat k úpravě klíču nevím prosím o radu i když potvrdím TV systém tak vložit číslo 7799 nejde abych mohl pokračovat dál

helmut

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra