, sekce: Zkušenosti |
|
Instalace satelitu pro rodinný dům za 26.000,- KčDobrý den, objednal jsem si přes známého firmu, která by mi měla instalovat satelit na rodinný dům (kde budu mít cca 6 TV) za 26.000,- Kč. Je to hodně nebo málo? Nechali byste si tohle udělat?Vyúčtování: Dobrý den, objednal jsem si přes známého firmu, která by mi měla instalovat satelit na rodinný dům (kde budu mít cca 6 TV) za 26.000,- Kč. Je to hodně nebo málo? Vyúčtování: Anténa FE Italy 85 cm 1x 650,- Multifokus 2 LNB 1x 270,- LNB Quatro 2x 1580 Multipřepínač Schwaiger 9 na 6 1 3200 Anténa BLU 420 1 450 krabice venkovní 1 750 kabel 3x1,5;vidlice,zásuvka 15 450 Přijímač Homecast S3000 CR 2 4400 Karta Skylink 2 3600 kabel SCART-SCART 2 80 Zásuvka SAT,koncová 6 820 Šrouby,konektory,drobný mat. 600 Kabel SAT 602 J 150 1500 + doprava + 8h práce + DPH 25978,- |
WegaCZ
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 2 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
|
|
RE: Instalace satelitu pro rodinný dům za 26.0...Vsetko zalezi na stave domu.. ak ide o max. spolahlivost tak volba kablovania FTP alebo UTP a share cez ethernet je lepsia volba..Ak umoznuje stavba domu bezproblemove sirenie signalu na 2,4G tak moze byt aj zdielanie vzduchom, ale vsetci vieme ako to je v tom pasme ... Tazko sa radi a riesi ked je dom postaveny a treba v nom nieco taketo zrealizovat... Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)
|
fesacik
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 326 |
|
|
RE: Instalace satelitu pro rodinný dům za 26.0...Nechtěl jsem do této diskuse - ale pokud to autor dokáže, ať si to objedná na některém eshopu a namontuje si to sám...předpokládám, že ten kdo mu to montuje je živnostník a platí sociální, zdravotní a také, pokud mu něco zbyde, i daně. Také se na jeho dílo drží nějaká záruka - a to, ať chceš nebo ne, taky něco stojí. Kdo to všechno zkusil, ví, že se nedá karta prodávat za 1560,- , parabola za 350,- a podobně... toť můj názor. |
Luckyolda
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 335 |
|
|
RE: Instalace satelitu pro rodinný dům za 26.0...Je to předražené. A co takhle konvertor octo Inverto? Že by neznali? Některé komponenty zavání marketem. Neber je. Dnes to dělá kdekdo a dělá si pak ze zákazníků srandu také kdekdo. Rv :fuming: |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
|
|
RE: Instalace satelitu pro rodinný dům za 26.0...pokud to rozepíše na položky,tak se v tom každej bude hrabat,jeho chyba,má to sečíst a udělat cenu dohodou za komplet,nabídka je tolik a tolik,bereš nebo ne,dobře ať ti to udělá jiná firma |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 499 |
|
|
RE: Instalace satelitu pro rodinný dům za 26.0...Měl sis udělat nabídky od dvou různých firem a pak porovnat a ne to dávat sem, kde to každej chytrák rozpitvává.Chtěl bych vídět jejich nemarketové nabídky, možná by jsme se ještě divili... Já osobně bych to levněji nesestavil, spíš naopak. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|