Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Magio?!?!

Nevie mi niekto poradiť ako sa da zrušiť magio z 24 mesačnou viazanostou.To čo tam ide je vysmech pre zakaznikov.Same rušenie programov a nove ako sa hovori za siedmimi dolami a siedmimi vrchami.

tunel
Registrace: 4/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Magio?!?!

Asi ty pohádky máš rád, když ses do ni pustil!

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

RE:Magio

Tunel:...Magio si môžeš zrušiť podla zmluvných podmienok,aké si prijal pri podpisovaní zmluvy,ale skús si získať niekoho,kto by v T-Come prevzal úžívanie magia na seba ako náhradník! Ináč neviem aké rušenie programov je na Magiu,ja som zatial nezaregistroval nič také,iba to,že Prima končí v SR je záležitosťou Primy,ktorá už nesmie ďalej vysielať v SR,pretože nemá zakúpené vysielacie práva pre SR!Ja som len zvedavý,že aký program zaradia do Magia namiesto Primy! Primy je škoda,je to dobrá stanica!Ale namiesto nej bude náhrada... určite tam dajú nejaký "super " program...

TIBI
Registrace: 10/2005

Ja si myslim,ze miesto Primy tak skoro nebude nic zaradene..a predpokladam,ze ked sa spusti MagioSat tak pribude aj v IPTV tematicky balicek madarskych kanalov...

Sefko
Registrace: 9/2006

Tibi

Lebo aj Discovery HD je dočasne deaktivovany a nik nevysvetlil prečo.Dufam dočasne nie je ako tu boli ruske vojska!!!A tie nove programy ako som spominal za siedmimi horami a siedmimi dolami myslim

tunel

Sefko

Myslim si že budeš mať pravdu :fuming:

tunel

Sport 2, Deko, Paprika, HD balíček.

Paterliny
Registrace: 1/2006

Doplním že tie 4 stanice a HD balík samozrejme pribudnú. A Prima bude preč do konca roka aj z testovacieho vysilania na Skylinku.

Paterliny

Discovery HD bol DOCASNE na 3 mesiace ZADARMO v zakladnom baliku. A 3 mesiace uz uplynuli!!!
Kanal je deaktivovany pretoze momentalne nie je v ziadnom baliku. Ale ked ho aktivuju tak ti bude pisat ze sa kanal nenachadza v tvojich predplatenych balikoch, pretoze Discovery HD daju do noveho premioveho balika.
Nove programy zrejme NOE, MGM, Deko a Paprika.

imrisko
Registrace: 7/2009

imrisko, teda ak toto budu nove programy, tak si magio v zivote neobjednam. noe - nieco strasne, deko a paprika - velmi velmi okrajove programy, mgm - stare filmy, ktore ponuka kazda platforma (osobne si tam pozriem 1 film za 3mesiace)

dalko
Registrace: 11/2006

Tieto programy budu akasi nahrada za Primu, este tam bude i nejaky sportovy kanal. Programy zrejme budu rozdelene do jednotlivych balikov. Hovori sa o HD baliku, ale na HD balik to zatial nevyzera, hovorilo sa ze v nom ma byt Discovery HD, Discovery Science, Discovery World, National Geographic Wild, cize jeden HD kanal a 3 SD. Ale mozno sa nieco zmenilo. Rozsirenie rastra by malo prebehnut tusim uz tuto nedelu spolu zo startom Magio Sat. Ale isto to potvrdit neviem Tcom vsetko taji a vypusta zavadzajuce info o testovani v laboratoriach. :))) :))) :)))

imrisko
Registrace: 7/2009

RE: MAGIO

Podla letáčika od T-Comu bol Discovery HD súčasťou základného balíka do 15.10.2009 !!! Bol označený malou hviezdičkou a tento odkaz je potom dole na letáčiku!!! Ja len dúfam,že základný balíček rozšíria nejakým zaujímavým programom a nie nejakým bezcenným blevajzom!

TIBI
Registrace: 10/2005

Čo zaujímave by si tam chcel? Všetky podstatné programy sú tam.

Paterliny

Tiež si myslím, že všetky podstatné programy tam sú. Chýbajú tam nejaké tie okrajové, ale každý dáva prednosť niečomu inému. Ja napríklad vítam Sport 2, MGM a Deko.

Perrund
Registrace: 10/2009

Tiez vitam Sport 2, i papriku- chapem ze to nesleduje kazdy- ale papriku pozriem 1 krat za tyzden- take noe- nikdy v zivote. MGM- som este ani nepozeral- nefandim mu. Tesim sa i ja na HD, i Discavery. Asi tak...

vlatom
Registrace: 7/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra