Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

BISS - problém u Vantage 8000 S

Nedávno jsem zde měl příspěvek o tom jestli běží zápas někomu na Vantage 8000 S při LIVE zápasech a při záznamech Bundesligy stanice TRT3 a nehlásí mu to kódovaný signál. Pomohli mi někteří a řekli, že potřeba lepší softcam než ten, který využívá Vantage například softcam od Octagonu.
Včera jsem do svého Vantage 8000 S vložil softcam pro BISS od Octagonu a pořád to hlásí kódovaný signál při zápasu Bundesligy (záznam). Nevím už, jestli Vantage 8000 S neumí rozkódovat tuto stanici při zápasech Bundesligy nebo je chyba na mé straně. Vkládám nový softcam přes USB přístroj se mi restartuje a hlásí to kódovaný signál. Přijímač nevypínám při vložení nového softcamu jak od Octagonu tak od Vantage. Má někdo podobnou zkušenost s Vantage 8000 S při tomto kanálu, že se mu při zápase Bundesligy ohlásí kódovaný kanál - mluvím o TRT 3 na 42 st. E 11918/V a má nejnovější BISS. Pokud to někdo rozjede napište prosím, jak to udělal. Myslím si, že to nejde - nevím, kde bych mohl udělat chybu.
Předem děkuji.

patera
Registrace: 4/2007
informaceToto TÉMA zatím nemá žádné reakce. Můžete být první, kdo začne k tématu diskutovat.

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra