![]() |
|
Magazín Skylink v našich schránkáchMám potřebu Vás informovat, právě teď si prohlížím nový časopis, chcete-li magazín pro uživatele karet skylink a nejen pro ně jak stojí na hlavní straně, v A4 provedení.Časopis o 34 stranách se podrobně zaobírá mimo jiné: HD přijímači a jejími parametry je zde uváděno 10 druhů strojů včetně fergusona HF 8900 HDTV (doufám že už skončilo napadání o střepech)- (pokud ne už zde nenapíši ani čárku), Jak naladit programy, Představení programů a jejich balíčků včetně ceníku a další zajímavosti včetně soutěže s křížovkou :8) Jako celek na mě působí velmi dobře, vyváženě informace o příjmu a parametrech se dají i vystřihnout (šikovná tabulka), prostě celé to na mě působí velmi dobrým dojmem, že i laik se vyzná v tom co vlastně čte a jaká informace mu je poskytována. Skylinku jen tak dál R^ _____________________________________________________________________________ pro redakci: pokud k tomu nevydáte samostatný článek, prosím o dočasné "přišpendlení" Děkuji Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
RE: Magazín Skylink v našich schránkáchjo mám ho doma ten magazín R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Magazín Skylink v našich schránkáchjj, taky mi to připadá celkem solidně napsáno.Je umění vydat k něčemu 34stránkový časopis, co by se vešlo na jednu A4 :))) Ale i pro laiky dobře napsané R^ .................
|
kaspi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 821 |
![]() |
|
RE: Magazín Skylink v našich schránkáchJo, chcel som to aj spomenúť, nám ale prišiel až v utorok asi, predvčerom. Niektorým už aj o 2 týždne skôr. Ale si sa v ČR distribuovali české, na SK slovenské, na titulnej strane je Jágr. |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: Magazín Skylink v našich schránkáchuž som poslal aj na súťaž emailale vyhrajú len 10ty a také šťastie já nemám aby som bol medzi nima hehe :) 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Magazín Skylink v našich schránkáchvelmi trefné!!! R^ :laughing:Babuika už také luští, protože na to nevidím :))) Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
RE: Magazín Skylink v našich schránkáchje to reklamní s(r)ačka, ale "ganz liebevoll gemacht", jak by řekli němciVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Magazín Skylink v našich schránkáchať je to reklamní sra.ka a nebo né, je v každém případě první/jediná zadarmo dodaná domú, pro laika srozumitelná.Hledám už druhý den něco podobného od konkurenčních providerú - a NENAŠEL jsem ! Jo komunikujou se mnou jako se zákazníkem / jsem abonenetem všech na našem trhu dostupných / ale mám od nich jenom obálky s účtama žádnou tu reklamní sra.ku. Tak nevím, nevím nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 356 |
![]() |
|
RE: Magazín Skylink v našich schránkáchje to hezky udělaný, je vidět, že si na tom dal někdo záležet. ale k čemu to je dobrý, na to jsem zatím nepřišel. snad jedině ten seznam frekvencí, ale to už dostaneš i s kartou a těch změn zase není tolikVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Magazín Skylink v našich schránkáchJde vidět, že jsi nikdy nepracoval s lidmi, to je totiž to nejhorší co by tě mohlo potkat...Tvůj názor je také názor Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
RE: Magazín Skylink v našich schránkáchjj souhlas, já ho mám tedy asi už 2 týdny. Ona je tedy zvlášť čistě CZ a čistě SK verze?Osobně by mi více vyhovovala CZ/SK verze, pomíchaná. Když už nás takto Skylink spojuje svojí podstatou, i přes administrativní hranici :-) A ušetřili by si práci něco přepisovat do češtiny a něco do slovenštiny. No než Jágra bych ocenil na titulní stránce velkoformátovou fotku slečny Nikol ;-) Ale jinak souhlasím že je to pěkný počin :-) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: Magazín Skylink v našich schránkáchje to starost o zakaznika a tak to ma vypadat.ja bych na tom chyby nehledal. :) |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 557 |
![]() |
|
RE: Magazín Skylink v našich schránkáchtřeba taky jednou přijde magazín od Digi TV... :))) :laughing: ;POctagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 763 |
![]() |
|
RE: Magazín Skylink v našich schránkáchMe nic neprislo:-(VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8
|
flukes
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
RE: Magazín Skylink v našich schránkáchNeviem čo všetci brblete podľa mňa je to super. Kto vám zadar pošle magazín? Digi,UPC?hehe. Ak tam pridajú program apod bude to ok. R^VU+ Uno 4K SE. T- 90, 5,4,1,9,13,16,19,23,28
|
McLaren
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 259 |
![]() |
|
RE: Magazín Skylink v našich schránkáchtak tos o nic nepřišel. to jsem chtěl právě napsat. je to prostě ta barevná příloha, co se přikládá ke kartám, akorát že ve větším formátuVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
@davidkrizNo pre SR je čisto v slovenčine s cenami v €, má spolu 36 strán, napr. str. 14 vyzerá takto: http://i33.tinypic.com/30acorl.jpg |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
McLarenjo jasně, oni ti to budou tisknout zadarmo každých 14 dní i s aktuálním programem. tyhle akce dělá skylink pravidelně na podzim a na jaře. to není žádnej časopisVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Magazín Skylink v našich schránkáchmclaren nie je to zlý nápad, aj ja by som preferoval, keby táto sat platforma vydávala svoj vlastný týždenník s tv programom komplet všetkých staníc, ktoré majú. pretože neviem ako v čr, ale na slovensku nieje žiaden časopis, kde by som našiel komplet program na všetky stanice. väčšinou chýba cinemax, eurosport2, filmbox extra atď. Jasnačka že nie zadarmo vorti |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
![]() |
|
@PeterHumaxJo tak to je stejné, jen jazykový klon :-) No už mám SK verzi u kamoša zamluvenou, má na sebe 3 karty tak došly 3 magazíny :-D |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: Magazín Skylink v našich schránkáchtady máte dvě fotky toho zázraku, kdyby se chtěli potěšit taky vlastníci ostatních karethttp://i38.tinypic.com/rs4ztk.jpg http://i34.tinypic.com/29kykqc.jpg Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
to Mc LarenZadarmo? Kde žiješ? Je to za peníze ( a ne malé) nás abonentů a ne pro nás(my už to co je v tom časopisu většinou víme). Takže se můžeme akorát těšit,že další, tímto časopisem možná nalákaní abonenti přispějí tak jako my k dalšímu rozšíření programové nabídky. "hehe. Ak tam pridajú program apod bude to ok". R^ . |
migr
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 384 |
![]() |
|
VortimondProč jsi tak negativistický ke všemu co dělá SKYlink?To co děláš s kritikou nemá nic společného. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Magazín Skylink v našich schránkáchprotože to není žádnej magazín nebo časopis, ale reklama. kdyby poslali třeba jedno číslo SAT+DVB-T magazínu, tak to bych bral jako dáreček.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Magazín Skylink v našich schránkáchsky link je jednotka ma buducnost moze si takyto tach dovolit |
janodez
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 47 |
![]() |
|
Chybné datum u přesunu stanic NovaNova a Nova Cinema mají v tom magazínu, že na původní frekvenci bude vysílání ukončeno 1.11.2009. Asi někdo udělal chybičku :))) |
Oskarek1
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 562 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
![]() |