![]() |
|
MultifocusRad bych zde videl Vase narozy na ruzne instalace pro prijem vice druzic.a) jake pozice prijimate b) jakou antena pouzivate c) jake LNB pouzivate Diky za nazory... |
ZEDik
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: MultifocusIntelsat 1 st W, Amos 4 st W, Atl. Bird. 5 st W, Sirius 5 st E, dalšia parabola Astra 1,2,3, Hot bird, dalšia parabola 80 cm Mascom LMI1 75 st E - ruske programy, kombinácia "W" 90 cm no name Astry 1,2,3 100 cm Gibertiny, Digi mám ofiko samostatne, dalšie tri 5W/4W/5E a 75E Diseqc 1-4 stiahnutý kábel dole k príjmaču, alepoužívam naň aj Openbox SF 20 na hladanie feed-ou lebo príjmač mám kaon 570 cx a ten pod65% kvality signálu kockuje, a astry mám na kaon do druhej miestnosti pre "starú" nech dá pokoj, LNB: väčšinou 0,2 dB, potom GI 0,3 dB, jeden Invacom ale dosť často mením aj pzície kvôli feeds, na W2, W1, W3A-Eutelsaty, a stále sa s niečím s.e.r.i.n.k.á.m. asi tak, ináč máš tu aj galériu tam máš aj fotky s popismi, ja svoje nafotené nemám. :)))3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
RE: Multifocusjá používám parabolu 150, ale mám jenom přepínač na 4 družice, který mi osobně přídou nejatraktivnější, protože moje hobby je ANJ a NJ. takže 28+26+23+19Ehttp://i35.tinypic.com/2n7pa8l.jpg Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
vortiasi aj ja tak nejako to cca kombinujem, Britské ostrovy a Nemci, ostatné je tak povediac na prd, ale rusy na 75 st E to ti je sila to tiež môžem, sú tam zaujímavé programy techno 24 - dokumenty, DTV film serial, NCT- filmy dokumenty a MIR +3 a všeličo čo tam je, pred asi dvomi dňami som sa zabavil nejaký rus hral na pervij igrovij hru nejakú akčnú a čumel som na to ako malý JOJO! :laughing: :laughing: :laughing: :))) :))) :)))3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
RE: Multifocusrusáci jsou taky lákavý. celkově v angličtině, ruštině a němčině je toho nejvíc. ostatní řeči, to už je docela bída a kdo se chce něco přiučit, tak ta volná nabídka je slabá.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
![]() |