Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Multifocus

Rad bych zde videl Vase narozy na ruzne instalace pro prijem vice druzic.

a) jake pozice prijimate
b) jakou antena pouzivate
c) jake LNB pouzivate

Diky za nazory...

ZEDik
Registrace: 10/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Multifocus

Intelsat 1 st W, Amos 4 st W, Atl. Bird. 5 st W, Sirius 5 st E, dalšia parabola Astra 1,2,3, Hot bird, dalšia parabola 80 cm Mascom LMI1 75 st E - ruske programy, kombinácia "W" 90 cm no name Astry 1,2,3 100 cm Gibertiny, Digi mám ofiko samostatne, dalšie tri 5W/4W/5E a 75E Diseqc 1-4 stiahnutý kábel dole k príjmaču, alepoužívam naň aj Openbox SF 20 na hladanie feed-ou lebo príjmač mám kaon 570 cx a ten pod65% kvality signálu kockuje, a astry mám na kaon do druhej miestnosti pre "starú" nech dá pokoj, LNB: väčšinou 0,2 dB, potom GI 0,3 dB, jeden Invacom ale dosť často mením aj pzície kvôli feeds, na W2, W1, W3A-Eutelsaty, a stále sa s niečím s.e.r.i.n.k.á.m. asi tak, ináč máš tu aj galériu tam máš aj fotky s popismi, ja svoje nafotené nemám. :)))

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

já používám parabolu 150, ale mám jenom přepínač na 4 družice, který mi osobně přídou nejatraktivnější, protože moje hobby je ANJ a NJ. takže 28+26+23+19E
http://i35.tinypic.com/2n7pa8l.jpg

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

vorti

asi aj ja tak nejako to cca kombinujem, Britské ostrovy a Nemci, ostatné je tak povediac na prd, ale rusy na 75 st E to ti je sila to tiež môžem, sú tam zaujímavé programy techno 24 - dokumenty, DTV film serial, NCT- filmy dokumenty a MIR +3 a všeličo čo tam je, pred asi dvomi dňami som sa zabavil nejaký rus hral na pervij igrovij hru nejakú akčnú a čumel som na to ako malý JOJO! :laughing: :laughing: :laughing: :))) :))) :)))

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

rusáci jsou taky lákavý. celkově v angličtině, ruštině a němčině je toho nejvíc. ostatní řeči, to už je docela bída a kdo se chce něco přiučit, tak ta volná nabídka je slabá.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra