![]() |
|
satelitní sestava-multimedialní centrumzdravím,Po přečtění všech možných for jsem se nedopátrak k ideální sestavě. chtěl bych se tedy zeptat na vaše doporučení na sat sestavu hlavně receiver. Podmínky jsou následující setřízené dle priority požadavku: -stabilita - pokud možno žádné mrznutí a odpalování zdrojů -jednoduchost koncové obsluhy(nikoliv nastavení) - nastavovat budu já ale obsluhovat a užívat i žena :) -možnost EMU -možnost sítového propojení a přehrávání videa,mp3,obrázky ze sítového uložiště(NAS), pokud možno i nahrávání na sít uložiště -HD -HDD - pokud nejde nahrávat na sítové uložiště tak interní HDD který běží na full spotřebu jen při použití disku jinak by měl "spát" -internet - web prohlížeč(není nutný),youtube, a další online zdroje , s tím to související podpora plugins -podpora titulků pro videa -cena od 10 do 16tis i s příslušenstvím(parabola atd.) Díky předem za rady a praktické zkušenosti. R.B. |
mroranger
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: satelitní sestava-multimedialní centrumAZbox HD premium.VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
![]() |
|
Téma: satelitní sestava-multimedialní centrumDreamBox 800HD (439,00 €) + lnb,parabola...Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: satelitní sestava-multimedialní centrumAZbox HD R^Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: satelitní sestava-multimedialní centrumtaky bych řekl AZBOX HD PREMIUM s T90, nebo s E-85 |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: satelitní sestava-multimedialní centrum1.DM8002 AzBox Elite ci Premium |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: AZBOXKdyž pominu jak se o něm píše, viděl už někdo modul sat.tuneru na přidání, všude je napsáno není skladem |
vlastape
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
RE: satelitní sestava-multimedialní centrumprotože je to podpultový zboží, stejně jako DMka |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: satelitní sestava-multimedialní centrumAno, jen za bony.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: satelitní sestava-multimedialní centrumdíky za rady , máte někdo osobní zkušenosti s AZbox premium? |
mroranger
![]() |
|
RE: satelitní sestava-multimedialní centrumDM800 |
lukin
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
@allneplacejte ptakoviny o azboxu, druhy dvb-s tuner je u azboxu prozatim nefunkcni, ceka se na ovladace od sigmy, az budou, bude i druhy tuner dostupny |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: satelitní sestava-multimedialní centrumJá osobně o tom přemýšlím rok a protože nejsem sběhlý v linuxu a nepotřebuju emu tak klasické PC je klasické PC |
vlastape
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
mrorangerCopak tě zajímá?Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: satelitní sestava-multimedialní centrumzajímá mě především stabilita, a pak možnost nahrávat na sítové uložiště(přehrávání z NAS je asi jasné), zde právě nevím zda pořizovat HDD, když mám NAS.Nevím totiž jaký je datový tok při ukládání HD videí jestli to vůbec ta AZbox sítovka utáhne.Pak by mě docela zajímalo jak tento přístroj opravdu vypadá(AZbox premium HD) protože na některých stránkách má chrom hlavní tlačítko a jednořádkový display a např. na azboxhd.cz má broušený povrch hlavní tlačítko a několikařádkový display.díky za rady a odpovědi |
mroranger
![]() |
|
mrorangera neni jednodussi se na nej nekam zajit podivat? nebo se zeptat tam kde jej maji skladem? |
einsteini
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
AZBoxtaky mně zaujal tento přístroj, ptal jsem se v jednom obchodě, zda je možné instalovat druhý DVB-S tuner - prý ano, ale aktuální firmware neumožňuje jej používat (ale už jej nabízí viz http://www.satmax.cz/8-azbox. Myslíte, že v blízké budoucnosti bude možné u tohoto přístroje využívat dva satelitní tunery? Rád bych si jej koupil, ale požaduji dvoutunerový přijímač. |
mirinda1
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
RE: satelitní sestava-multimedialní centrumpokud někdo ví kde se dá zajít podívat na tyto přístroje ve zlínském kraji tak dejte vědět, zatím jsem našel jen internetové prodejce, a málokdo má tyto linuxové nebo víceučelové sat přijímače na skladě natož tak na ukázání. díky za rady |
mroranger
![]() |
|
![]() |