Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

1 karta 2 x príjmač

Vopred hovorím ešte som to nerobil ani o tom moc nepočul!Chcem sa spýtať ako je to 1 karta dva krát príjmač, prepojenie tzv. káblom a ide na to nezávislé prepínanie medzi programami a dokonca aj jeden napr.multi balík sky link za jednu cenu na 2 TV? Ktoré príjmače takéto niečo podporujú, prosím podrobnejšie, priznávam nechce sa mi hľadať. dík :lookaround:

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE:Tami

Nechce se mi psát.dík

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

habr

super, dakujem ti. sa po........

Tami

RE: 1 karta 2 x príjmač

Pan google a napsat MULTIROOM ;P

Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..

Karlos1
Registrace: 2/2007

jiná výmluva ,než nechce se mi hledat by nebyla?trošku drsné
:)))

jurasek1
Registrace: 8/2008

http://www.levneelektro.com/p23104-satelit--settopbox-opticum-optibox-multiroom-s-gital-%28cs-link%29-kartou

slapet
Registrace: 11/2007

som sa spýtal, miesto nejakej normálnej stručnej odpovede ste tu len múdrovali ako a čo, dakujem vám pekne, radšej ste nemali písať nič, hold ale poslednú dobu sa to stáva na tomto fore že nedostaneš normálnej odpovede ale výsmech a ponaučenie čo máš a nemáš robiť. ešte raz dakujem! Rv ;P

Tami

RE:Tami

Na to že jsi tu registrovany stejně jako já tak pruběžně témata nečteš,např.Opticum HD 9500 servr - Opticum 7300 client 10 m null modemu cablu,karty TNK+Sky link pomalejší odkodovaní na 7300.ale dá se to je to nejlevnější řečení,mám to a zatím spokojenost.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

habr

vieš môj zlatý, nemám možno toľko času vysedávať na zadku za internetom, ked niečo neviem tak sa spýtam.Nabudúce ked ten čas bude, tak si sadnem a budem hľadať, DAKUJEM, tu sa ale už určite pýtať nič nebudem. Rv

Tami

psal jsi ..nechce se mi hledat...pak se nediv

jurasek1
Registrace: 8/2008

dalšia rada nad zlato. :dead:

Tami

Tami

Trosku pokory by neuskodilo kdyz uz se ti nechce hledat.Jinak moznost zdileni ma mnoho primacu kazdy pouziva neco jineho ja osobne linuxove sat primace vyber je na tobe.Lukas

Dreambox 500 sg2100 parabola 80, Dreambox 600, parabola 65, Geminy. Nac stahovat kalhoty kdyz brod je jeste daleko.

lak
Registrace: 8/2006

@Tami, ono to má totiž jedno velmi logické vysvětlení, které ti nedošlo. Kdyby zde každý místo jednoduchého vyhledání se jen zeptal, tak je zde každý den 100 nových stejných dotazů. A to by jistě nepřispělo k přehlednosti fóra.
Ale aspoň si se přiznal a odůvodnil tím, že na to nemáš čas. Na další diskusi potom je, zda je tvůj čas dražší, než čas tisíců ostatních, kteří si svou odpověď dříve vyhledali, než přispěli k dalšímu zasírání fóra novým stejným dotazem.
Ale jinak se tím vůbec netrap.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Přátelé prosím vás o vysvětlení: 1) našel jsem Opticom Multiroom a chtěl bych do něj použít kartu Skylink. V popisu je psáno, že přístroj má čtečku Conax. To budu muset pořídit ještě nějaký mezikus, který tu kartu přečte?
2) Druhý TV přijímač bude vzdálen od satelitu asi 10 metrů. K tomuto TV potáhnu další kabel s přijímačem IR?
3) Je možnost přes tento přijímač prohnat i klasický UHF signál z STA? Nebo mám za prvním TV přijímačem ty signály sloučit? Děkuji za odpovědi.

Topfield TF7700HSCI, Mascom 2000

vasekpetr1
Registrace: 3/2007

1.Prodávají se již s emu softem s uničtečkou(nemusíš nic dokupovat)
2.ke druhé tv potáhneš pouze výstup z modulátoru, IR povely jdou po něm.
S modulátorem jsi mě zaskočil, ale pokud si dobře vzpomínám, tak ho má, včetně vstupního slučovače. Není nic jednoduššího, než někde kouknout na fotku..

Tomik535

Jen aby nedošlo k mýlce - mám na mysli tento přijímač: http://www.satelitni-komplety-shop.cz/opticum-multiroom-p-272.html a píší u něj 1 x RF modulátor.
Máti bydlí v Brně, takže by jí volné programy ze Skylinku mohly vystačit, jako náhrada za to, co má v STA rozvodech. Jediné, co by jí mohlo chybět, je Markíza.

vasekpetr1

Neboj, k mýlce nedošlo, tady máš vše jasné. Modulátor má jen výstup takže to musíš sloučit pak, jen některými slučovači ti pak nemusí prolézt napájení popř. povely IRled.
V takovém případě bych raději na kratší vzdálenost použil cvbs výstup s kvalitnějším kabelem než nějakou šňůrkou + samozřejmě 2xzvuk. A máš to aspoň stereo.
Osobně bych si to ale nekoupil. Maximálně, že by ta druhá tv byla určena jen k občasnému zapnutí někde na záchodě.. ;)
Kup raději dva open klony. Vyjde to jen o litr dráž. Výhody ti kdyžtak popíšu příště. Je jich totiž dost, za ten litr opravdu stojí.

Tomik535

Tady máš vše jasné:
http://www.eltasat.cz/satelitni-prijimace/opticum-multiroom-na-2-tv
Nějak mi to uniklo..

Tomik535

No z těch odpovědí prodejce v diskusi si nejsem až tak jistý s tím funkčním Skylinkem, takže se na to asi vykašlu. Chtěl jsem to pro svou 70-tiletou máti pro telku v obýváku a v kuchyni. Víc vysedává v té kuchyni a parabola je u obýváku na druhé straně baráku. S těmi Open klony jsi to prosím tě myslel jak?

vasekpetr1

Třeba 2x flexbox890(3100), popř. opensat 7700..
Skylink funguje bezvadně, sdílení taky, žádná prodleva, zamrzání, 2xRGB, 2xdisplay a ještě si může vzít jeden o víkendu na chatu.. :)))

Tomik535

To se dostávám někam jinam, než jsem původně chtěl. Abych to vysvětlil - máti má přes léto na chatě Homecasta 500 se Skylinkem, který na podzim sbalí pod paži a přes zimu se na něj v Brně kouká na dvou TV (problém s přepínáním programů na dálku atd.). Proto jsem chtěl něco pro ty dvě TV případně i s kartou Skylinku, která by už v Brně zůstala a nemuselo se nic stěhovat. Sakra to nic takového neexistuje? A co ty sestavy, které prodává Okay nebo podobné obchoďáky?

vasekpetr1

A ty by jsi si šel koupit satelit do Okay? A co si myslíš, že ti tam poradí, je to tam banda tupých cvičených opiček. Pardon, omlouvám se opicím...........

Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...

wolf
Registrace: 1/2006

@vasekpetr1

zkus toto http://shop.olmi.cz/zbozi/1707-komplet-olmi-multiroom-skylink , funguje to naprosto spolehlive, a mas to v Brne

rj45
Registrace: 6/2007

@Vasekpetr, začínám si myslet, že jsi natvrdlej nebo co. Vždyť to, co jsem ti popsal je právě řešení pro 2tv a nic dál přenášet nemusíš. Funguje naprosto stejně jako to, co ti teď nabídl rj45. Akorát to pořídíš se všemi výhodami jen o tisícovku dráž než ten opticum multiroom, který je snad nejlevnější. Tedy komplet se vším za cca 5300, což je o dvojku míň, než s těmi showboxy. Tady končím. Hoj

Tomik535

urcite je to s kopiemi openboxu levnejsi zalezi vsak co u pristroju bez podpory udela simulcrypt a irdeto pisys

einsteini
Registrace: 2/2009

No to si můžeš řict i u toho optica.. :)))

Tomik535

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra