![]() |
|
TechniSat Digit HD8Na internetových strankách Technisat je k dispozici nová verze SW.Software-Version 2.40.0-1271e Herausgabedatum: 28.10.2009 Allgemeinen Verbesserungen |
kominik
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 96 |
![]() |
|
TechniSat Digit HD8konečně bude něco s EMU????,nebo konečně čtečka karet bude chodit jako víno se všemi kartami a nebude potřeba modul???Hmmm to bych se divil,že by takového u tohoto přístroje něco bylo nového,tedy zase nic zajímavého,že???? :8) :8)Tak to radší zůstat u osvědčených HD přístrojů. Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
TechniSat Digit HD8Už to tu bylo probíráno několikrát.Je mnoho uživatelů, kteří o žádné EMU a pod. prostě nestojí.Zato stojí o kvalitní přijímač s perfekt obrazem. Zdá se to být jednoduché, ale zřejmě pro někoho to není jednoduché pochopit.Já samozřejmě proti EMU nic nemám a všem nadšencům přeju hodně zdaru a zábavy. :) |
kominik
![]() |
|
RE: TechniSat Digit HD8hery:víš o něčem ,co má opravdu v pohodě uni čtečku? prostě aby si nepotřeboval X modulů??dik Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
@kominikTak tak, je hromada zajímavých FTA stanic či rádií, které v případě kombinace s domácími kódovanými stanicemi bohatě ke sledování stačí. Neboj, i hery se toho komerčního hacku jednou přejí tak, jako jsem se ho přejedl i já.K čemu to je, mít odkódovaných 40 placených paketů napříč orbitem, na které se stejně nemáš čas dívat? 125/140cm = (80E - 37,5W), 95/105cm = (36E L/R), 2x LNB Invacom, Color Super 92 Emme Esse, Teroz 434.
Pokud chcete přežít doktorské studium, nesmí se váš školitel nikdy dozvědět, že vůbec existujete.
|
D2MAC
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 003 |
![]() |
|
cb21Vantage 1100HD,7100HD,8000HD otvírájí v čtečce všechny systémy kodování,ale jen s SW staršího data 024410 a nižší šarže SW,v těch nových 025301 už nejede třeba irdeto2 a CW skylink je lepší otvírat potom také v modulu,Proto zatím jedu na starší SW a maká to i nahráváním na HDD prefekt. :8)Je také dobrý na otvírání všech druhů karet obyčejný Ferguson 8800 HD,připravený kolegou Babui,to je pak třída chodu HD přístroje.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
D2MACTak tomu rozumím. Začínal jsem se satelity kdysi dávno, dávnopřed rokem 89 s amatérskými přijimači a parabolou cca 2m. Prošel jsem obdobím dekodérů na Filmnet a všech dalších. Takže to nadšení pro věc chápu. Ale jak píšeš všeho se časem přejí. Naučil jsem se chápat i to , že pro všechny nemusí být ideální stejné řešení, nemusí mít na vše stejný názor a přesto se mohou spolu v pohodě bavit. |
kominik
![]() |
|
RE: TechniSat Digit HD8díky..né že bych po tom toužil,jen mě to zajímalo....jinak Homecast 2000 děs a hrůza.Pokud někomu doma netopí,tak doporučuji koupit ...obraz taky i v HD hrůza:-( Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
RE: TechniSat Digit HD8Nepsal tady ale někdo že pokud se tam nacpe nový SW odejde CRYPTOWORKS?O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 733 |
![]() |
|
TechniSat Digit HD8Dejte už konečně pokoj s EMU spoustu lidi to vubec nezajima staci jim aby měli pořadny obraz a tento přijimač je k tomu předurčeny je to jeden z nejlepšich sat.přijimaču dovolim si tvrdit že je lepši než značky např.Vantage,Ferguson a jine. |
emtech
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
RE: petr33Instaloval jsem postupně všechny nové verze SW pro tento přijimač a to i do více kusů a změna byla bez problémů.Dekoder Cryptoworks samozřejmě používám. |
kominik
![]() |
|
kominikPoužívám tento přijímač,jakou přináší nový SW změnu? Dík. |
Dropsi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 48 |
![]() |
|
DropsiSW mám nainstalovaný dva dny. Všiml jsem si pouze nekolika drobných zmen v designu obrazovek.I podle poznámky bych řekl, že to tentokrát budou jen drobnosti. |
kominik
![]() |
|
TECH.SAT DIGIT HD8Jak napsal kominik Tech /Topf.tedy značk. přijímače žádné emu nepodporují a to s prostého důvodu oni by totiž přišly o licenci tak jako se to kdysi stalo fir. Humax s její 5400kou.Co si pak tam dotyčný dá za modul je již jiná věc. |
MONY
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
![]() |