![]() |
|
Windows 7 - Skystar 2 - AltDVBPodařilo se někomu rozběhat tato kombinace ? Stáhnul sem si ovladač 4.5.1 a přes Správce zařízení vyhledal ovladač . Karta se mi zobrazila jako síťový adaptér ( takto mi karta v XP fungovala ) ale když kliknu na AltDVB.exe tak nemám možnost vybrat kartu skystar 2 http://i33.tinypic.com/154yq9d.jpg . Na různých fórech sem se dočet že při instalaci ovladače musim vybrat složku BDA ale pak se mi karta zobrazí jako řadič zvuku , videa a her. |
snoop69
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 353 |
![]() |
|
RE: Windows 7 - Skystar 2 - AltDVBALTDVB už je bohužel definitivně mimo realitu, 3-4 roky absence vývoje se projevují. S WDM ovladačem jsem ho na Win7 nerozběhal, s BDA ovladačem pomocí pluginu "BDA Interface For AltDVB" ano, ale je to hrozná křeč, nestabilní, neukazuje signál, neumí diseqc, dlouho ladí a přepíná kanály, často nereaguje. ALTDVB nativně BDA neumí a všechny nové DVB karty mají ovladače už jen BDA, takže...Čili spíše doporučuji poohlédnout se jinde, alternativ je poměrně dost, použitelných o poznání méně. Např. DVBViewer. |
Wintermute
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 308 |
![]() |
|
RE: Windows 7 - Skystar 2 - AltDVBTak už sem ho rozběhal musel sem do složky Device stáhnout jinej soubor Dev_SkyStar2.int kterej mi umožnil vybrat kartu R^ |
snoop69
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 353 |
![]() |
|
RE: Windows 7 - Skystar 2 - AltDVBJakou máš přesně verzy souboru dev_skytar2.int? Taky se pokouším rozjet Altdvb. S BDA ovladačem mě to docela jelo, ale když jsem dal ladit znovu kanály tak se to seklo. Když jsem přišel nato jak ladit kanály tak mě to neladilo určitý transpordery na Astře 23,5. Jestli můžeš upni mi někam ten soubor co máš nebo mi hod odkaz odkud jsi ho stáhl a jestli můžeš nějaký rady ohledně bezproblémovýho chodu altu ve W7 budu vděčný dík. |
hitman
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
![]() |