, sekce: DVB-S přijímače |
|
ariva 200 pomocnapriek upozorneniu sa mi podarilo vopchat na novy software do arivy 200 stary chanel list a teraz sa dookola restartuje a vypnut sa da iba hlavnym vypinacom. Vie niekto so s tym, dakujem za vsetky konstruktivne odpovede |
antal71
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 55 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
|
|
RE: ariva 200 pomocproblem je v tom ze sa mi nedari spojit arivu s PC bud nieco robim zle,ale neviem co, alebo je nieco zle nastavene ale tak isto netusim co, ak nikoho nieco rozumne napadne skuste dat vediet, vsetkym diskutujucim dakujem za cas a trpezlivost |
antal71
|
|
ariva 200 pomocPrepojíš PC s Arivou vypnutou vypínačom vzadu, v PC spustíšAriva Upgrade ,vyberieš soft ,zaškrtneš include bootloader,dáš next , počkaj chvíľu, zapni arivu vypínačom vzadu a malo by to ísť automaticky.Tak som to robil dnes 2 krát. Ariva upgrade by podľa mňa mal byť ten ktorý bol vydaný k tomu softu,ktorý chceš natiahnuť |
ab0516
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 122 |
|
|
RE:ariva 200 pomocMáš tam těch portů nějak moc. Možná to bude chtít ve Windows přejmenovat ten port 17 na port 1 až 4. |
tonik
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 74 |
|
|
RE: ariva 200 pomocako to myslis ze upgrader by mal byt spolu zo softom ja som stiahol osobitne upgrader a soft, prosim ta ak mozes posli mi ten upgrader aj zo softom ktory ti dnes isiel na antal71@zoznam.sk velmi pekne dakujemten port som skusal preznacit na com 2 a nepomohlo |
antal71
|
|
RE: ariva 200 pomoca este jedna rychla otazka nastavoval si v spravcovi zariadeni com port priradeny usb redukcii s upgraderom, myslim paritu,bits rate |
antal71
|
|
RE: ariva 200 pomocMas na prevodniku USB/RS232 ledku? Ta vetsinou indikuje tok dat. Pokud mas spravne nastavene cislo COMu, po spusteni nahravani (po stlaceni NEXT) by ta LED mela blikat/svitit. Ja sice Arivu nemam, zkousim to jen do prazneho konektoru, moje LED indikuje data na COM1, 2 i 17 (podle toho, do ktereho USB jsem prevodnik zapojil). Proto si myslim, ze u tohoto SW neni potreba preznacovat port. |
zdec
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 55 |
|
|
RE: ariva 200 pomocnetusim ci tam je led, nevidim ju a zatial mi nic neblikalo ako tu pustas do prazneho konektoru, spustis program bez prijmaca, vyberies com das next a blika ti led ? |
antal71
|
|
RE: ariva 200 pomocNevím co mas za kabel a convertor ale já jsem koupil a bylo u nej cd. Mainstaloval jsem ovladač na convertor ne na kabel .... Oboje bylo na cd ale dal jsem tam jen corvertor. Nevím jestli je to třeba ale já to tak udělal. Nevím ani co mas za systém. Já visty.Ten problém já vidím v tom ze pc vidi připojené USB ale správně nepracuje. Ale muzu se mýlit. |
vicini
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 317 |
|
|
RE: ariva 200 pomocTech prevodniku bude hafo, kazdy nemusi mit tu indikacni LED. Jen jsem chtel upozornit na moznost kontroly, jestli mas spravne zvoleny port.Ja spustim program, vyberu COM, soubor s FW, NEXT a LED blika, jak vysila do RS232. |
zdec
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 55 |
|
|
problem vyriesenytakze problem konecne vyrieseny, vytiahol som z pivnice staru DX486 s seriovym portom a win 98 a vsetko prebehlo uplne hladko na prvy raz ! takze neviem ci bol problem v tom ze pouzivam win7 ultimate 64bit, alebo je vadny ten usb convertor, ale uz je to jedno a teraz viem ze tu starucku 486 si este necham ! |
antal71
|
|
ariva200 pomoczdravim vsetkych, prosim o pomoc pri nahodeni D... TV v do prijmaca, prosim o celkovy postup po lopate od A do Z z mojej srtany bola akurat kupa prijmaca Ferguson ariva 200 a pripojenie z tv dakujem za trprzlivost polepsim sa slubujem |
ksenzo
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 4 |
|
|
Tak nevim,taky se mi povedlo arivu zneschopnit. Vše dělám podle návodu a dostanu se k synchronizaci a nic :-/ Nespojí se.. Com port mám asi správnej, páč ostatní mi hned vyhodí hlášku, že se nespojily.. |
Alesh11
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 11 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|