![]() |
|
Je problém v kartě, nebo adaptéru?Potřeboval bych poradit. Přestal jsem chytat CS link (nechatám ani jeden program a naladil jsem nové frekvence) a nevím, jestli odešla karta, nebo adaptér (Cryptoworks Twin dekódovací modul od Mascomu - Easy.tv). Když jsem pátral po příčině, tak jsem si všiml, že je adaptér po chvilce (stačí 5 - 10 min) hodně teplý a nevím, jestli to je normální. Zkoušel jsem to i v dalších recieverech a také žádný příjem. Jestli jste se s tím někdo setkali, nebo tušíte, předem díky za radu. A související podotázka - jak se u CS linku vyměňuje vadná karta - kolik to stojí? |
eduard
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
RE: Je problém v kartě, nebo adaptéru?karta to nebude ,ale bych si tip že jsi přepl diseq |
pit178
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 633 |
![]() |
|
RE: Je problém v kartě, nebo adaptéru?Mám motor a nemám dojem, že bych něco přepínal, ale mrknu se. Signál jako takový tam je, program (FTA) který je vedle placeného jde jako dřív, ale z placených ani kostička. A zarazilo mne i to přehřívání. Chápal bych že je adaptér teplý po X hodinách provozu, ale když byl vyndaný asi půl hodiny venku, pak vložený do jiného recieveru (to jsem zkoušel proto, protože v tom mém odešel asi před týdnem zdroj a byl v servisu) a po pěti minutách měl solidní teplotu, to mi příjde zvlaštní. Ale dokud vše šlapalo, tak jsem to nesledoval, tak nevím a je to třeba normální. |
eduard
![]() |
|
RE: Je problém v kartě, nebo adaptéru?no pokud jsi měl vadnej zdroj tak klidně mohla záhy na to odejít čtečka |
pit178
![]() |
|
RE: Je problém v kartě, nebo adaptéru?No pár dní po návratu ze servisu to ještě šlapalo, ale je mi jasné, že odejít mohla - proto jsem sem ten dotaz dal. Když nikdo nebude vědět víc než vím teď (že je to buď karta, nebo CI adaptér), tak koupím nový a když to nepůjde pořád, tak je jasné, že to je karta. :))) Kdyby mi třeba někdo napsal, že není normální, aby se adaptér takhle zahříval, tak není co řešit a je jasné kde je zakopaný pes. |
eduard
![]() |
|
RE: Je problém v kartě, nebo adaptéru?Řeknu ti to tak namontovanejch cca 500 karet a ani jedna vadná.Namontováno cca 100čteček a poruchovost asi 10 . |
pit178
![]() |
|
RE: Je problém v kartě, nebo adaptéru?Tou čtečkou myslíte rozhraní? :))) |
kimi
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
![]() |