Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Bolton - Chelsea Nova sport HD

Jaktoze jede bolton-chelsea na Nova sport HD v jakesi hnusne mazanici upscalovane a ne v nativnim HD???

jura555
Registrace: 10/2009
Odpověď v diskusním vlákně

Protože

jim to v native zatím moc nejde.Já tam to mžikové rozmazání pořád vidím.Zajímavé,že v té momentální parodii HD to není. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

RE: Bolton - Chelsea Nova sport HD

A co tem oslum jako nejde? To si tam programuji vlastni implementaci MPEG-4 nebo co?

jura555
Registrace: 10/2009

RE:

Nevím,myslím to s určitou nadsázkou,ale je fakt že jsem specielně z Anglie pomalu neviděl bezchybný přenos ve skutečném HD.

hobo

Kdyby jste se chytráci podívali např. sem http://liveonsat.com/dailypage.php zjistili by jste, že tenhle zápas žádná televize v HD nevyrábí tudíž ani nepřenáší. Co by s tím asi tak Nova Sport měla dělat. Dovést si tam kamery ze studia Televizních novin?

Arsenalek
Registrace: 4/2009

Arsenalek

fandí taky ARSENÁLU a to už více než 10 let,TO byl dnes nářez,Jinak O HD Tito lidé kteří sem píší vědí asi jako já o netopýrech.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Ale nyní Manchester United - Blackburn je v native. R^ Nechte tu N@vu v klidu. Je bez diskuzí, že z našich TV dělá pro diváka nejvíce. S přenosem z Letné se to srovnávat nedá ani omylem... Fakt nepamatujete ten hrozný obraz Galaxie sport? :O

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

hery

a co vlastně nevíme?Myslíš,že jsme ho ještě neviděli?Právě proto jsme bystře poznali,že to žádné HD není. ;)

hobo

je to prosté..a vždy tomu je tak
Ta Chelsea v 16.00 byl "ošklivá" a "hnusná" proto že žádná evropská Tv ji v HD nepřenášela takže to HD nebylo odkud brát prostě nebyla žádná HD cesta..A NOVA prostě z toho "paráddu" nedokáže udělat..
Ted už Manchester.UTD je v pořádku protože pro HD přenos už je cesta a vysílá to vícě evropských pay TV V HD..
Aaaaa ted koukám že už to vlastně napsal Arsenálek..tak jsme se namáhalzbytečně.. :))
no nic.

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

Pozrite sa na taký sport1, to je len otras. Ta kvalita obrazu teda aspon cez skylink, to je jedna katastrofa. To jak keby to niekto točil s mobilom...

zdenoh1975
Registrace: 11/2006

hobo

podle toho co jsi reagoval na můj příspěvěk,tak asi neznáš nic!!!!!!! :laughing: a z Tebou nemám ani o čem dál diskutovat,koukej na skylink a buď spokojen,já se radší podívám,třeba na něco jiného!!!! ale nepiš sem pořád,obraz škube,je to špatný,atd. hackni cryktowoks a nebudeš mít problémy,ty já neznám,znám akorát problémy s takovými,jako jseš Ty,a přitom mají tak max.KD němce :laughing: :laughing:

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

hery:

Ale copak máš se mnou za problémy?To co chci vidět z fotbalu to vidím a nic víc.A nepotřebuju k tomu padesát nebo sto HD programu.Ale placený program HD by měl mít i odpovídající kvalitu a to pokud možno stálou.A proč tedy,pokud tomu tak není být nadmíru spokojen.Jenom pro zajímavost kdy ty desítky HD programu sleduješ?Koníček to možná je,ale v podstatě k čemu?Co tam vidíš a já ne,abych litoval.Mám priority asi jinde.

hobo

Hobo plná pravda ,navíc jsem se dnes díval na Baník na Spartě,a až tady na diskuzi jsem přišel na to ,že je zase sobota :laughing: :laughing:

misut
Registrace: 5/2005

hobo: jestli si platíš nesmysl a pak tady píšeš a myslíš si že Ti tady někdo pomůže když jsou problémy,tak to jsi vedle.Já jenom přepnu vedle koukám dál a memusím se vzrušovat.
Toť vše !!!!

Misut:
Až Ti přestane chodit CW na kartě ode mě, tak mě už nevolej,bude to brzy myslím tak kolem 2.11.09 po přechodu programů na jiné frekvence 23,5E už to začíná blbnout,
,Nech si kartu na památku od nás,a víc s Tebou nemusím komunikovat,protože zjišťuji,že když zde něco napíši,Ty jsi jak drak,hned reaguješ jako pominutý,kdybych zde nic nepsal,tak je vše OK.,že???čau !!! a měj se!!!

hery

hery

citace- až tady na diskuzi jsem přišel na to ,že je zase sobota :laughing: :laughing:-
a jak jsi přišel na to,že myslím tebe,nebuď vztahovačný,já o tobě nic nepsal :fuming: nebo je to opačně :laughing:

misut
Registrace: 5/2005

Misut je Crusoe a já jeho věrnej pátek.
Nebo sobota? :laughing:

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

chlapci,klídek vše ok,ještě k tomu lachtan,čau kolego,už chybí jenom neděle.Ale to jenom k tomu,že v pondělí už zase jdem makat!!! :8) :8) R^

hery

No právě ;P Jak si vzpomenu na pondělí,už ted mi je špatně. :laughing:

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

hery:

Ano platím a představ si že já a další i když nás zase tolik není tak nějak přispíváme na rozvoj tohoto vysílání u nás.Já nechci od nikoho pomoc-jenom okomentuji nedostatek.Není přeci nutné být přehnaně spokojený.Jinak přepnout vedle mohu také.

hobo

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra