![]() |
|
České nebo Polské Radiokomunikace ? (Hošťálkovice)Nerozumím tomu proč se nezačalo hned vysílat z Lysé Hory. Když se podíváte na mapky pokrytí na stránkách Českých Radiokomunikací tak zjistíte, že 25 kW výkonu z Lysé hory (má se spustit v 7 měsíci roku 2010) pokryje víc území než 100 kW z Hošťálkovic. Partička naprosto neschopných amatérů ve vedení této pseudofirmy se snaží megavýkonem nízko situovaného vysílače obelstít členitý terén a městskou zástavbu. No hlavně, že mají kluci Český Těšín a okolí v těch jejich mapkách "pokryt" signálem (zajímalo by mě kde to měřili - beztak na tom vysokém komíně v polském Těšíně). Vysílání pro čtvrtku Polska z Hošťálkovic dál pokračuje a český divák pláče respektive montuje satelitní zařízení neboť spoléhat se na České Radiokomunikace je cestou do pekel. Děsím se toho až to ti klauni v létě zapnou z Lysé hory - tipuji, že už nepůjde nic jiného chytit. |
jpchenet
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 73 |
![]() |
|
RE: České nebo Polské Radiokomunikace ? (Hošťá...Ono by mozna stacilo, aby se CRa zacaly aspon na ty dva roky zabyvat TV vysilaci a ne jenom internetem, aby propustili par desitek obchodniku a nabrali par techniku a ono by to asi slo. Tech preslapu je jaksi vice, viz clanek DVB-T Jizni morava 2. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: České nebo Polské Radiokomunikace ? (Hošťá...hlavně probůh né 1MegaWatt ,jako to maj v Budapešti!!!A já pořád když jezdim okolo,proč ta Budapešt je taková nějaká vybledlá:-)))))a když je v celé zemi sníh 10cm,tak v okolí vysílače je 5cm:-)))Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
souhlas s J aano i malý to...tento,žejo,dokáže velké věci:-) na správném místě(správná poloha)atd:-))Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
re :No já jsem třeba pořád nepochopil,ani nikde nečetl proč se pro digitál neužívá stávajících kmitočtů?/jako třeba v Rakousku,nebo Německu,nebo asi všude v civilizovaném světě.Co s nima po vypnutí udělají?Příklad Krásné 22,Javořice 25,Černá Hora 23.....Pro šíření v UHF ideální kmitočty,kdo dělá "anténičinu",ví o čem mluvím... Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: České nebo Polské Radiokomunikace ? (Hošťá...V CR je pomerne kopcovity teren a vsude tam jsou povetsinou analogove vykryvace povetsinou zasobovane opet z analogovych zakladnich vysilacu.Proto Beskydy,Jeseniky...a dalsi pohori (vynechal jsem z neznalosti)budou prechazet na digital nejpozdeji.Myslim,ze kmitocty se urcite vyuziji,faktem je,ze kmitoctova koordinace je ve skutku slozita (nerusit a nebyt rusen). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: České nebo Polské Radiokomunikace ? (Hošťá...No, já jen dodám, že k Ostravě přivrácená část MS Beskyd je digitálním signálem z Hošťálkovic i Hladnova pokryta celkem slušně, na některých místech v podhůří je možný i příjem muxu4 z Mariánek nebo Local TV Klimkovice.125/140cm = (80E - 37,5W), 95/105cm = (36E L/R), 2x LNB Invacom, Color Super 92 Emme Esse, Teroz 434.
Pokud chcete přežít doktorské studium, nesmí se váš školitel nikdy dozvědět, že vůbec existujete.
|
D2MAC
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 003 |
![]() |
|
![]() |