Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Vypalování obrazu

Na jakém principu dochází k vypalování obrazu? Jestli jsem to dobře pochopil, tak se svetlejší část obrazovky "vysvítí" zatímco na té tmavší (pruhy u 4:3) k opotřebení nedojde? Chtěl bych se zeptat majitelů plazmových TV v jakém formátu koukají na 4:3 pořady, s černýma pruhama, nebo to roztáhnete? jsem totiž docela nemile překvapen, jak velké procento pořadů je ve 4:3. Jako kompromis mi docela přijde formát 16:10 (užší pruhy a lehce ořízlý hořejšek a spodek). Díky za reakce.

cancro
Registrace: 5/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Vypalování obrazu

jedu na full screen nic se nepálí,někdy tlustý ksichty,někdy protáhlí ksichty vlády

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr

Ty tlustý ksichty na obrazovce jsou v pořádku - to není chyba obrazovky :laughing: :laughing:

Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V

Pikollo
Registrace: 6/2008

:laughing: jo to je v pořádku, oni mají ty (nevhodné slovo)čí ksichty, protože se jim dobře daří

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Chuděry herečky. Trápí se dietama a vy jim potom uděláte tlustý ksichty. Ale teď vážně, vy to opravdu vydržíte se dívat na roztažený obraz? Nejsprávnější řešení jsou pruhy po stranách (pillar box). A nebo zvolit jiný program. :8)

visper
Registrace: 5/2008

Pouzivam funkci zoom, obcas nejsou citelne titulky, ale zato nenam zdeformovane postavy. 16:9 se prepne vzdy samo.

VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8

flukes
Registrace: 11/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra