, sekce: Příjem satelitů |
|
technická otázkaCaute,mozno hlupa otazka a ma za nu vysmejete, ale aj tak to skusim. Byvam v podnajme a neviem ako dostat kabel z balkona do izby, kedze do panelu nemozem vrtat. Preto ma zaujima, ci neexistuje nieco take ako bezdrotovy prenos dat z paraboly do prijimaca. Alebo nejake ine dobre rady?? Za kazdy konstruktivny navrh vopred dakujem. Palo |
ollap
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 54 |
|
|
RE: technická otázkaPod rámem okna vyštourej dirku a protáhni kabel.Jinak se neobejdeš.Vkaždém případě bych to konzultoval s majitelem. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
|
|
RE: technická otázkaAk máš okno tak skús prechodkuhttp://www.tvsatnitra.sk/online-satelitna-technika/prislusenstvo/prechodka-cez-okno |
dobi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 29 |
|
|
RE: technická otázkahttp://satelitni.cz/produkty/satelitni-technika/prislusenstvi/okenni-pruchodkaAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
|
|
ollap:5mm díru někde u okna nebo pod balkónovými dveřmi, to nemá šanci nikdo poznat.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
|
|
Zkus totoV kuchyni máš určitě špajzku a z té vede větrací otvor.Tím ten kablík vytáhni.Z kuchyně do obyváku to jde pěkně vyvrtat,panel jsem tam měl dutý.Nevím jak to tam máš,toto bude asi nejlepší. |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
|
|
Ji.sat:laughing: Ty seš perla.Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
|
|
RE: technická otázkatak okenna prechodka sa mi paci. Nevedel som, ze nieco take existuje. vdaka za info |
ollap
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 54 |
|
|
juzekTakto jsem to udělal,když bylo potřeba narychlo vyzkoušet natáčení.Z větracího okna to mám na balkon cca 40cm.Díru v panelu z obyváku do kuchyně používám na propojení Tv + sat.Mám to pěkně zadrátované,ale funkční.Perla jsem až večer u nás v hospodě.Hezký zbytek dne. R^ |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
|
|
RE:To:Juzek jsi stále k nepřesvědčení a propaguješ spolu s ostatními s vyjímkou dobi humpolácké řešení ,technicky čisté řešení je pro tyto účely vyráběná průchodka a to už po léta,pravdou je že se o tom málo ví /slabá propagace/čili žádné vrtání nebo tahání kabel přes větračky apod.to snad nemyslíte vážně.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 290 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|