![]() |
|
Společnost UPC nikdy nevybírala a nevybírá zálohy"Společnost UPC nikdy nevybírala a nevybírá zálohy na své služby - její zákazníci platí za odběr televizních služeb až následný kalendářní měsíc"To co napisali za nezmysel? Osobne som platil pred 3 rokmi za kartu bez prijimaca na pol roka popredu, hned pri preberani karty v obchode. Tak co trepu ze nikdy nevyberala zalohy!!! |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
RE: Společnost UPC nikdy nevybírala a nevybírá...je to hnusná lež. já jsem jim před časem platil taky 600 Kč zálohu za dekodér na HBO do analogový kabelovky. jinak by se se mnou ten chlápek ani nebavil.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Společnost UPC nikdy nevybírala a nevybírá...a tu zálohu mi mimochodem vrátili asi až po dvou měsících od zrušení toho HBO a odevzdání toho kabelovýho dekodéru. už jsem myslel, že si to nechají.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Společnost UPC nikdy nevybírala a nevybírá...to nevybírala,ale její někteří zaměstnanci vybírali pětikilo za rozšíření nabídky(ověřeno ze třech nezávislích zdrojích) :fuming:Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
RE: Společnost UPC nikdy nevybírala a nevybírá...a taky na ty satelitní přijímače vybírali (v dobách kdy začínali na astře) dost velký zálohyVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
cb21:A nevybírali to pětikilo náhodou za doučování češtiny? :laughing:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Společnost UPC nikdy nevybírala a nevybírá...mně vždycky připadaly věrohodnější třeba tyhle záběry z oblasti 51 :laughing:www.youtube.com/watch?v=j5l-9uiCduw ... než pan Malina z UPC Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Společnost UPC nikdy nevybírala a nevybírá...tak si jeste jednou prectete tu vetu... protoze zase tady tlachate kecy...a jako todle tema beru jako cistou provokaci, nic vic nic min, a jeste s osocovanim... at se dari ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Společnost UPC nikdy nevybírala a nevybírá...záloha za dekodér = záloha za službu. bez dekodéru není služba.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Společnost UPC nikdy nevybírala a nevybírá...vorimond, ty si tady schopny napsat ze i elektricka energie co jde do primace UPC je sluzba... no na tvi paranoidni provokace jsem si zvyknul.. ;)Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Společnost UPC nikdy nevybírala a nevybírá...taky jsem rád, že se opět potkáváme na stejný téma. co venku, ne? je tam zima.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Společnost UPC nikdy nevybírala a nevybírá...:))) :))) píšu rychleji než víš co že(technik TKR)vortik: no 30jasno až v červni :fuming: :fuming: :fuming: Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
RE: Společnost UPC nikdy nevybírala a nevybírá...Dříve se vybírala záloha i na modem od upc.A ta předplacená karta se prodává stále nebo ne? ;) Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: Společnost UPC nikdy nevybírala a nevybírá...stále a dokonce začíná jejich"odbyt":-/Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
vortik:jo jo vybírali 2000Kč jako zálohu na přijímač UPC Direct. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Společnost UPC nikdy nevybírala a nevybírá...Na aktuálním formuláři(D14) je kolonka "potvrzuji přijetí vratné zálohy" (za zařízení v určitých případech) a kolonka "potvrzuji přijetí hotovostního předplatného" To se vybírá podstatně častěji (1000,-) Z této částky zákazník okamžitě čerpá dle nabídky a poté dojde ze strany UPC k vyúčtování a následným pravidelným platbám... |
Bloud
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 398 |
![]() |
|
Přesně tak,vybírali 2k a když jsem známému, co to měl řekl, že novým příchozím to dávají zadarmo, začal zuřit, najel na babku z UPC, jestli to má zrušit a pak se přihlásit jako novej a pak mu tedy mimochjodem vrátili 2k. Hnusnej přístup k starousedlíkům ;P |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
![]() |