![]() |
|
Skylink registraceVím, že už to tady zaznělo, mám k ostatním dotaz. Mám z dřívějška kartu CS link registrovanou na CR region a nyní jsem získal bílou kartu skylink. Jedná se mi o příjem slovenských programů, je lepší zaregistrovat kartu na českých stránkách na slovenský region ? a budu si moci objednat na českých stránkách poté i balík placených programů ? O příjem základní nabídky českých programů mi na skylink kartu nejde, mám jak jsem psal výše kartu CS link. |
marpav1
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
Na českou registracijdou všechny programy, a to i slovenské. Není tedy důvod registrovat na Slovensko.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
RE: Skylink registraceMomentálne je to jedno, ale pokiaľ chceš mať istotu takpovediac "na furt", zaregistruj si kartu na slovenský región. S platbou nie je problém, platiť môžeš v ČR aj za slovenskú registráciu, platené balíky si samozrejme platiť môžeš tiež. Ja som na tom podobne, ale v opačnom garde, slovenské stanice chytám aj cez IPTV, ale išlo mi o istotu chytať české, tak som si registroval kartu na český región. R^ |
scareface
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 95 |
![]() |
|
![]() |