![]() |
|
Kvalita obrazuVčera jsem koupil máti SAT komplet (Topfield TF6000CR, parabola 80,SKYLNK karta Standard a LNB na dvě družice) za 3.790 Kč. V sadách se dávají i jiné přijímače a karty,ale na diskuzích jsem četl, že tento přijímnač je v této cenové kategorii nej - tak jsem ho koupil. Teď s ním "laboruji", dávám programy do paměti, ať u máti s tím nemusím dlouho zápasit ( návod nic moc).Jsem překvapený kvalitou obrazu - můj starý Humax 5500 a Tecnisat DIGIT SIM 2 v kuchyni mají mnohem hezčí obraz. Vše je zapojeno přes SCART. |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 399 |
![]() |
|
RE: Kvalita obrazusrovnávat topfielda s technisatem je trošku zvláštní ,ale také záleží jakej je ten scart |
pit178
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 633 |
![]() |
|
RE: Kvalita obrazu:O :O :O :O :O |
papay
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
RE: Kvalita obrazuSrovnej to se stejným káblem, obraz.normou, na stejné tv se stejným pořadem od stejného providera a pak straš lidi.Jinak neříkám, že tam rozdíl být nemusí. Ale výraz "mnohem lepší" se mi zdá krutý, nicméně naštěstí velmi subjektivní.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Kvalita obrazuprivetivejsi prijimac pro (neznalce) neznam paradni cs menu a rovnani programu i pro laiky obslouzit ho umi snad kazdy a navod povazuji za ty vyvedenejsi v cenove kategorii tech levnych je proste spickaFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
Tomik535Samozřejmě, že porovnávám na stejné TV, mám i stejný SCART (odpojil jsem H5500 a místo něho připojil Topfield). Obraz u Humaxe i u Technisatu je ostřejší. Nikoho nestraším, je to jen můj subjektivní názor. Je pravda, že jsem čekal lepší obraz. |
mispi
![]() |
|
RE: Kvalita obrazuten rozdíl tam je ,ale samozřejmě není propastný technisaty co se týče kvality obrazu hrají o něco lépe ale strašně záleží na scartu a nastavení dej tam pořádnej scart přepni topfielda na RGB a bude hrát slušně R^ |
pit178
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 633 |
![]() |
|
pro pit178Děkuji za radu, vyzkouším. |
mispi
![]() |
|
RE: Kvalita obrazuzkus si pohrát s nastaveníma na TV (jas-kontrast-barvy atd) třeba je jenom trochu jinak obrazově laděnej a není špatnejVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
pro vortimondDěkuji i vám za radu. Topfield za 14 dní vezu k máti, už mám zase připojený stařičký H5500. Jen jsem si naladil programy a ze zvědavosti tak Topfield vyzkoušel. |
mispi
![]() |
|
RE: Kvalita obrazuve své třídě topfield obrazově super,má více kontrastu,ubrat na tv,naladit barvičky a za ty prachy nic lepšího není,snad jen Illuminate,za pár šupů super stroj se vším všudy i s nahráváním na flashku,ale ještě se o něm nic moc neví,je to dost nová věc,teď ho testuji asi 14 dní ,vypadá to,že na topfieldy zapomenu velice snadno |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
![]() |